Ventspilnieki aicināti piedalīties publiskajā apspriešanā par 1.grupas enerģijas lietotāju sarakstu enerģijas apgādes ierobežošanas gadījumos

Saskaņā ar LR Ministru kabineta noteikumos „Elektroenerģijas lietotāju apgāde un kurināmā pārdošanas kārtība izsludinātas enerģētiskās krīzes laikā” noteikto, AS „Sadales tīkls” ir sagatavojusi 1. grupas enerģijas lietotāju sarakstu enerģijas apgādes ierobežošanai Ventspils pilsētā gadījumam, ja tiek izsludināta enerģētiskā krīze.

Ventspilnieki aicināti iepazīties ar minēto sarakstu un izteikt savu viedokli un priekšlikumus komentāros pie šīs ziņas.

Iepriekšminēto sarakstu izskatījušas visas pašvaldības iestādes un kapitālsabiedrības. Ventspils Digitālais centrs aicinājis sarakstu papildināt ar administratīvajām ēkām Akmeņu ielā 3 un Andreja ielā 5, kurās atrodas Ventspils pilsētas pašvaldības informācijas un komunikācijas tehnoloģiju mezgla punkti. Savukārt PSIA „Ventspils siltums” ar sekojošiem objektiem: Katlu mājas Pērkoņu ielā 21, Pļavas ielā 27, Talsu ielā 69, administratīvā ēka Talsu ielā 84, remonta bāze Rindas ielā 35, CSP Inženieru ielā 69A un Inženieru ielā 81A.

Publiskās apspiešanas ilgums – līdz 30.augustam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: