Latvijas U19 izlases treneris nosaukuši 12 spēlētājus, kas spēlēs pašu mājās notiekošajā pasaules čempionātā, bet no ventspilniekiem sastāvā palikuši Dāvis Čoders un Kārlis Apsītis.

Līdz pēdējam brīdim izlases kandidātos bija arī uzbrucējs Andrejs Gražulis, tomēr pēc pēdējā pārbaudes mača viņu un BS Rīga/DSN aizsargu Artūru Brici atskaitīja no komandas. Izlases galvenais treneris Ziedonis Jansons portālam sportacentrs.com atzīst, ka, izvēloties sastāvu, priekšroku tomēr devis pieredzei: «Gražulis ar savu attieksmi pret darbu bija pelnījis vietu sastāvā, taču devām priekšroku pieredzējušiem spēlētājiem. Viņš šobrīd vairāk vajadzīgs U18 izlasei. Domāju, ka treneris Pēteris Ozoliņš no priekiem lec gaisā.»

Latvija čempionātu sāks ceturtdien ar spēli Valmierā pret Taivānu (plkst. 20:30). B apakšgrupā mūsējie spēlēs vēl arī ar Argentīnu un Austrāliju.

Latvijas izlases sastāvs pasaules čempionātam

Dāvis Čoders, Kārlis Apsītis, Kaspars Vecvagars, Jānis Timma, Artūrs Brēmers, Renārs Magone, Artūrs Vītiņš, Arnolds Helmanis, Aleksejs Rostovs, Dāvis Bertāns, Edmunds Dukulis un Ojārs Siliņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: