Vietējais laikraksts ir tradīcija, taču Ventas Balss rada aizvien jaunas tradīcijas. Daudzi ventspilnieki ventiņuatkal lasa pie rīta kafijas, bet draugu ballītēs tiek izspēlētas jautras ainiņas no rubrikas Hallo. 

Pārventas iedzīvotājs Juris Šteins savai mājai pasūtījis durvis ar īpašu atveri, kurā pastnieks no rīta iemet laikrakstu. Ventspilnieks atklāj savu ik rīta rituālu: «Ceļos pirms septiņiem, pagatavoju un izdzeru kafiju, tad dodos pakaļ avīzei, kas jau piegādāta. Vienmēr no rīta izlasu visuventiņu.» Juris neslēpj, ka vienubrīd, kad laikraksta piegāde nedaudz kavējusies, izjutis, ka rīta rituāls tiek izjaukts.

Piedāvāto pakalpojumu – abonēt laikrakstu Ventas Balssreklāmas un sludinājumu nodaļā un saņemt to jau agrā rīta stundā – izmanto arvien vairāk ventspilnieku. SIA Ventas Balss valdes locekle Ilze Meiere atzīst, ka 2007. gada nogalē pieņemtais lēmums veidot pašiem savu pastnieku tīklu ir attaisnojies: «Mūsu pastniekiem uzticas aizvien vairāk cilvēku, kuriem ir svarīgi ik rīta rituāli ar avīzi».

Tikmēr populārā rubrika Hallo«Ventas Balss» klausās!aizvien biežāk tiek izmantota dažādos pasākumos. Viena no populārākajām spēlēm ventspilnieku vidū pēdējā laikā ir saistīta tieši ar to. Parasti tiek izvēlēti Hallo rubrikas amizantākie teksti un draugu pulkā vai darba kolektīva pasākumos izspēlēti jautrās, dažkārt pat traģikomiskās etīdēs.

Lai saņemtu Ventas Balsi savā pastkastē, jāsteidzas to abonēt nākamajiem mēnešiem vai pusgadam.

Novada iedzīvotāji laikrakstu līdz šodienai, 25. jūnijam, var abonēt Latvijas Pasta nodaļās. Savukārt ventspilnieki līdz pat mēneša beigām tiek gaidīti SIA Ventas Balss reklāmas un sludinājumu nodaļā. Abonējot laikrakstu uzņēmuma reklāmas un sludinājumu nodaļā, Ventas Balss pastnieki Ventspils pilsētas teritorijā, izņemot Krievlaukus un Staldzeni, to piegādās jau agrās rīta stundās.

Cenas palikušas nemainīgas. Ar tām, kā arī ar reklāmas un sludinājumu nodaļas darba laiku un abonēšanas iespējām, var iepazīties Ventas Balss sludinājumu sadaļā, 10. lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: