Olimpiskajā centrā „Ventspils” līdz 12.jūlijam treniņnometnē uzturas jaunie Sanktpēterburgas daiļslidošanas skolas sportisti.

Treniņnometnē uzturas 60 jaunie sportisti vecumā no 5 līdz 12 gadiem kopā ar saviem vecākiem un treneriem, kopskaitā vairāk kā 100 personas. Sportisti ir izmitinājušies gan Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcā, gan citās pilsētas naktsmītnēs.

Daiļslidotāji ikdienā izmanto Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzes, kur treniņi notiek divas reizes dienā, iekļaujot horeogrāfijas un slidošanas treniņus.

Sporta nometnes organizatori uzsver, ka Ventspilī treniņnometnes tiek aizvadītas jau sesto reizi. Priekšrocība treniņnometņu organizēšanai tieši Ventspils pilsētā ir sakārtotā sporta bāžu un pilsētas infrastruktūra. Īpaši ērti ir izmantot sporta bāzes, kuras atrodas vienkopus. Lietus laikā no stadiona ir iespēja tūlīt turpināt treniņu manēžā, bet pirms un pēc treniņiem uz ledus, iesildīties blakus esošajos sporta laukumos.

Kā jau iepriekš informēts, vēl līdz 15.jūlijam Ventspilī uzturas arī Krievijas daiļslidošanas izlases sportisti no Maskavas. Šie sportisti Ventspilī treniņnometnē kopumā būs aizvadījuši 40 dienas.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: