Latvijas čempionātā pludmales futbolā uzvaru un zaudējumu skaitu papildinājuši Hondas spēlētāji, šobrīd ierindojoties piektajā vietā desmit komandu konkurencē.

Kārtējos mačus ventspilnieki aizvadīja Dubultu pludmalē Jūrmalā, tiekot pie divām uzvarām un tik pat reizes zaudējot. Honda sāka ar iespaidīgu uzvaru 9:3 (6:0) pretTUS/FTA. Četri vārti Dmitrija Kuzmina rēķinā, divas reizes izcēlās Ruslans Marčekovs un Mihails Rjumšins, bet reizi – Vladimirs Isajevs. Tālāk sekoja divi zaudējumi 2:6 – mūsējie piekāpās līderiem Skonto un Dinamo Lat, bet ar rezultatīviem sitieniem pa reizi izcēlās Kuzmins, Marčenkovs, Rjumšins un Sergejs Ciganovs.

Posmu tomēr izdevās noslēgt ar panākumu. Ventspilnieki tikās ar senajiem paziņām no mačiem telpu futbolā RTU spēlētājiem, pirmie ielaida, taču prata uzvarēt pārliecinoši. Pirmais puslaiks noslēdzās 1:1, bet otrajā Honda guva vēl četrus vārtus, savus nosargājot sausā. Trīs vārti Sergeja Loginova kontā, pa vieniem – Marčemkovam un Rjumšinam.

Ar trīs uzvarām un trīs zaudējumiem Honda komanda ieņem piekto vietu, bet turnīra līderi ir Skonto futbolisti no Rīgas, kuri izcīnījuši uzvaras visās sešās spēlēs. Par labākajiem vārtu guvējiem mūsu komandā kļuvuši Ruslans Marčenkovs un Mihails Rjumšins, kuri līdzšinējās spēlēs izcēlušies pa septiņām reizēm, tā dalot 3. – 6. vietu turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Mūsu komandas sastāvā spēlē Sergejs Saleiko, Mihails Vinogradovs, Dmitrijs Kuzmins, Ruslans Marčenkovs, Maksims Kolokolenkins, Oļegs Jakovļevs, Segejs Ciganovs, Sergejs Loginovs, Mihails Rjumšins, Ruslans Siromolatovs, Vladimirs Isajevs, Aleksandrs Čikiņovs, Vitālijs Petkevičs un Grigorijs Vinogradovs

FK „Honda” pagājušā gadā kļuva par Latvijas kausa ieguvējiem, līdz ar tiekot pie iespējas šogad organizēt Latvijas kausa izcīņu pludmales futbolā, kura notiks 6. un 7. augustā Ventspils Zilā karoga pludmalē.

Nākošās spēles mūsu komanda aizvadīs 18. jūnijā, kad Rīgā tiksies ar komandām Kreiss no Rīgas un FC FAN no Jūrmalas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: