Lai atskatītos uz 2023.gada sportistu sasniegumiem un pateiktos par ieguldīto darbu, 8. februārī plkst. 18.00 koncertzālē “Latvija” notiks Ventspils “Gada atzinība sportā 2023” pasniegšanas ceremonija, kurā tiks apbalvoti ne tikai sportisti, bet arī treneri, sporta darbinieki un entuziasti par Ventspils vārda popularizēšanu Latvijā un pasaulē.

Kā jau pēdējos gados ierasts nomināciju uzvarētāji tiks apbalvoti deviņās nominācijās: “Labākais sportists”, “Labākā sportiste”, "Labākais sportists”, “Labākais treneris”, “Cerība sportā”, ”Paraugs sportā”, “Gada labākā komanda sportā”, “Gada sporta seniors”, “Mūža ieguldījums sportā” un “Ventspilnieku simpātija sportā”.

Pasākuma ietvaros nomināciju uzvarētājiem tiks pasniegta stikla piramīdas balva, kas jau kļuvusi par tradīciju. Tāpat tiks demonstrēta filma par 2023. gada nozīmīgākajiem notikumiem Ventspils sportā un apmeklētājus priecēs muzikāli priekšnesumi.

Interesenti pasākumu var apmeklēt iepriekš piesakoties Ventspils Sporta pārvaldē pa e-pastu: sporta.parvalde@ventspils.lv vai tālruni: 63624412.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: