Futbola virslīgas čempionāta pirmajā mačā pārliecinošu uzvaru izcīnījuši FK Ventspilsfutbolisti, kas savā laukumā ar 4:0 apspēlēja Jūrmalu V.V.

Jau mača sestajā minūtē ventspilniekiem izdevās atklāt rezultātu, kad pēc Sato piespēles vienatnē pret vārtsargu nonāca Maki un nekļūdījās. Puslaika turpinājumā spēle pamazām izlīdzinājās, bet tā beigu daļā jau vairāk uzbruka viesi. Likumsakarīgi sekoja bieži noteikumu pārkāpumi no dzeltenzilo spēlētāju puses, kas divos gadījumos pat tika novērtēti ar brīdinājumiem. Jūrmalnieki dažas reizes tika arī pie bīstamām standartsituācijām, bet izmantot tās nespēja – 1:0 pēc 45 minūtēm.

Ļoti svarīgi notikumi risinājās otrā puslaika sākumā, kad neveiksmīgi pie soda laukuma robežas nospēlēja viesu vārtsargs Kosovs, kurš vispirms neaizsniedzās līdz bumbai, bet, atkārtoti mēģinot to tvert, nospēlēja ar roku jau aiz līnijas. Par tīšu spēli ar roku aiz soda laukuma robežām jūrmalnieku vārtsargs nopelnīja noraidīju, bet FK Ventspils skaitlisko pārsvaru drīz vien sāka arī pārvērst vārtos. Suhanovs, Savčenkovs un reizi arī Krjauklis savos vārtos – Jūrmalai no centra otrajā puslaikā nācās sāk trīs reizes.

Čempionāta otrā kārta ventspilniekiem ir brīva (virslīgā startē 9 komandas), bet bez futbola mūsējie nākamajā nedēļā nepaliks, jo aizvadīs Baltijas Futbola līgas ceturtdaļfināla spēlē, Tallinā tiekoties ar Floru.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: