Sporta loka šaušanas klubs „Odisejs”” plāno šogad uzsākt starptautiskiem noteikumiem atbilstošu loka šaušanas laukumu izveidi brīvdabas apstākļos.

Pašreiz izstrādāts loka šaušanas laukumu ierīkošanas makets, kas paredz ierīkot laukumus loka šaušanā 90m, 70m, 60m, 50m un 30m distancēs, kā arī ierīkot laukumu bērnu apmācībai 20m un 30m distancēs.

Plānots ierīkot arī laukumu izklaidei, kur būs iespējams instruktoru vadībā izmēģināt spēkus šaujot pa 3D mērķiem – telpiskām dzīvnieku figūrām, kas pietuvinātas dzīvnieku dabiskajiem izmēriem un pagatavotas pēc īpašas tehnoloģijas no poraina, gumijota materiāla. Šeit būs iespēja vasaras sezonā rīkot arī dažādus kultūras un izklaides pasākumus. Jaunajā laukumā iecerēts arī ierīkot apspriežu, noliktavu telpas.

Šīm vajadzībām Ventspils pilsētas dome bezatlīdzības lietošanā klubam nodeva teritoriju Kuldīgas ielā 237, loka šaušanas sporta attīstībai zemi 17 637 mplatībā. Pašvaldība par saviem līdzekļiem nodrošinājusi teritorijas uzmērīšanu, iezīmēšanu un robežplāna izgatavošanu, krūmāju izciršanu, kā arī nodrošinās vēl reljefa planēšanu 2011.gada pavasarī, kopumā tam tērējot 1000 latus.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: