Šogad konkursa “Mis un Misters Latvija” fināls notiks 8. aprīlī plkst.16 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, izstādes “Fiesta Expo” pirmajā dienā.

Konkursa fināls Ķīpsalā notiks jau otro gadu pēc kārtas, bet tā liecinieks varēs būt ikviens, kurš vēlas redzēt sacensību par skaistuma karalienes kroni, cīņu par “Misters Latvija” titulu, stingrās žūrijas darbu un krāšņo ceremoniju. Šī gada finālistu vidū ir arī ventspilniece Viktorija Bobova.


“Vairākus gadus konkurss notika ārzemēs, taču pērnā gada veiksmīgā pieredze Ķīpsalā un lielā skatītāju un mediju atsaucība apliecināja, ka konkursa īstā norises vieta ir Latvija. Tāpēc esmu gandarīta, ka šogad konkursa fināls būs skatāms ikvienam interesentam un jauniešu līdzjutējiem,” uzsver Inta Fogele.


Lai arī dažus pārsteigumus konkursa rīkotāji vēl tur noslēpumā, zināms, ka konkursa finālā uzstāsies vairāki Latvijā labi pazīstami mākslinieki un mūziķi – deju mūzikas grupa “Forte”, jaunā un talantīgā dziedātāja Elli U, kā arī Eirovīzijas atlasē savu talantu spilgti prezentējusī Oksana Ļepska. Konkursa rīkošanā aktīvi piedalās arī iepriekšējo gadu konkursu uzvarētāji un finālisti, kas kopīgi veido spēcīgu un saliedētu komandu, uzsver I.Fogele.

Konkursu vadīs iepriekšējo konkursu uzvarētāji Ieva Lase un Kārlis Karolis. Pērn konkursā uzvaras laurus plūca Ludmila Voroncova un Jānis Verners.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: