Tautas sporta pasākumu "Nāc un sporto!" programmā iekļautas nūjošanas, skriešanas un orientēšanas sporta sacensības.

Jau 7. aprīlī plkst. 18 ventspilnieki, īpaši ģimenes, aicināti piedalīties vidējo distanču skriešanā un nūjošanā Reņķa dārzā. Dalībnieku reģistrācija no plkst. 17:30. Katrs skrējiena dalībnieks varēs izvēlēties distances garumu atbilstoši savām spējām un fiziskajai sagatavotībai - no viena līdz pieciem kilometriem. Šogad plānots aizvadīt sešas kārtas un sezonas noslēgumā, 29. septembrī, dalībniekus, kas būs piedalījušies visvairāk posmos un veikuši visvairāk kilometrus gaida pārsteigumu balvas no skrējienu organizatoriem.

Orientēšanās sporta veida cienītāji sezonu atklās ar orientēšanās sacensību seriāla „Azimuts 2011” pirmo posmu, kas notiks 14. aprīlī Piedzīvojumu parka teritorijā. Starts plānots pie Piedzīvojumu parka servisa ēkas no plkst. 15 un dalībnieki varēs doties trasē līdz pat plkst. 18. Šogad seriāla „Azimuts 2011” ietvaros tiks aizvadīti 10 posmi Ventspils pilsētā un novadā. Sacensības organizē orientēšanās klubs „Ziemeļkurzeme” sadarbībā ar Sporta pārvaldi.

Savukārt, 16. aprīlī plkst. 12 Reņķa dārzā viesosies NORDEA Rīga maratona organizatori, kuri plāno rīkot koptreniņu, būs padomi par skriešanu, reģistrācija NORDEA Rīgas maratonam un Ventspils pusmaratonam, kā arī tēja un veselīgas uzkodas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: