Nedēļas nogalē sporta klubs ''Ventspils Kikboksa Leģions'' rīkoja sacensības pēc ''low kick'' kikboksa noteikumiem. Sacensībās piedalījās bērni vecumā no 7 līdz 14 gadiem. Starp dalībniekiem bija arī cīņas kluba ''Team Kuldīga" sportisti. Kuldīgas kluba treneris Sergejs Ļeonovs bija arī sacensību ringa tiesnesis.

Neskatoties uz to, ka daudziem VKL audzēkņiem šīs bija pirmās sacensības un dažiem treniņu pieredze bija pavisam neliela, cīņas izvērtās aizraujošas un skatāmas. Sportisti saņēma medaļas un diplomus, bet uzvarētāji kausus.

Visskaļākās ovācijas izpelnījās Makara Macenko (14 g.) un Alekseja Zaharevska (14 g.) cīņa, kurā uzvaru guva Makars. Makars ir no Ukrainas, kur agrāk arī nodarbojas ar kikboksu, bet pēdējos divus mēnešus trenējas VKL klubā. Par turnīra labāko cīņu tiesneši atzina Danila Borodina (12 g.) un Dominika Langenfelda (12 g.) cīņu: Danils saņēma kausu kā turnīra labākais cīkstonis, bet Dominiks kausu par cīņassparu.

Turnīra ietvaros notika arī cīņa pēc boksa noteikumiem. Ringā kāpa Kuldīgas sportists Gustavs Blūms un ventspilnieks Saimonds Kraučs. Šajā duelī veiksme bija kuldīdznieka pusē.

Sacensību galvenais tiesnesis bija Jurijs Vasiļjevs, viņš ir starptautiskās kategorijas tiesnesis kikboksā un kikboksa treneris ar 28 gadu pieredzi. Pirms sacensībām notika atklātais treniņš un meistarklases kikboksā, kur varēja piedalīties visi interesenti. Jurijs Vasiļjevs novadīja divu stundu garu meistarklasi, kuru apmeklēja vairāk kā 40 sportisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: