Paplašinot Kurzemes Rehabilitācijas centra pakalpojumu klāstu, sākot ar 28. novembri, tiek uzsāktas grupu nodarbības sertificētu fizioterapeitu vadībā – nodarbības baseinā pieaugušajiem, kā arī vingrošanas nodarbības pieaugušajiem un bērniem. Apmeklēt nodarbības iespējams tikai ar iepriekšēju pierakstu.

Nodarbību grafiks pieaugušajiem:

pirmdienās, trešdienās plkst. 15.00 – fizioterapijas nodarbības zālē (līdz 10 cilvēkiem grupā).

Piektdienās plkst. 8.00 – fizioterapijas nodarbības baseinā (līdz 4 cilvēkiem grupā).

Maksa par fizioterapijas nodarbību zālē vai baseinā – 10 eiro. Nodarbības ilgums – viena stunda.

Nodarbību grafiks bērniem (no 7 līdz 12 gadu vecumam):

piektdienās plkst. 15.00 – fizioterapijas grupu nodarbība zālē (līdz 10 cilvēkiem grupā). Maksa par fizioterapijas nodarbību bērniem ir 7 eiro un tās ilgums – 45 minūtes.

Pieteikties grupu nodarbībai iespējams, zvanot uz Kurzemes Rehabilitācijas centru pa tālruni 63624727. Dodoties uz nodarbībām, līdzi jāņem ģimenes ārsta izziņa par kopējo veselības stāvokli.

Kurzemes Rehabilitācijas centrā sniedz dažādus medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumus, lai nodrošinātu indivīda ar funkcionēšanas traucējumiem atgriešanos vidē pēc dažādām iegūtām vai iedzimtām traumām/saslimšanām. Centrā izbūvēta plaša fizioterapijas zāle ar specializētiem rehabilitācijas trenažieriem, kur pacienti var darboties gan paši, gan speciālistu uzraudzībā. Savukārt virtuālās realitātes telpā, kā arī izmantojot robottehnoloģijas, pacientiem iespējams veikt vingrinājumus, uzlabot kustību amplitūdu un sekot progresam ar jauno tehnoloģiju un spēles elementu palīdzību. Tāpat pieejamas daudzveidīgas hidroterapijas iespējas – ūdens un fizikālās procedūras, sālsistaba, siltumterapija, kā arī Latvijā unikāls baseins ar paceļamo grīdu un caurredzamu stikla sienu, nodrošinot, ka baseina dziļums tiek pielāgots pacientam un vingrojuma specifikai, savukārt speciālists var uzraudzīt vingrojumu izpildi, arī neatrodoties baseinā.

Centrā izbūvētajos un aprīkotajos kabinetos darbu veic fizikālās terapijas un medicīnas ārsti, fizioterapeiti, ergoterapeiti, audiologopēds, klīniskais psihologs un citi funkcionālie speciālisti.

Apzinot jaunās iespējas, speciālisti izstrādā arī jaunus pakalpojumus, – jau tuvākajā laikā plānots sagatavot, piemēram, nodarbību ciklus topošajām māmiņām un bērniem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: