Ghetto Games 14. sezona ir noslēgusies ar iespaidīgiem soļiem, veidojot ielu futbola turnīrus, Eiropā, un, lielisku sezonu Latvijā. Lai kopā ar jauniešiem pavadītu laiku un iepazīstinātu ar Ghetto Games kustību, Ghetto Games viesojas skolās, kur notiek aktīva sporta stunda un diskusijas.

Šobrīd, pēc pandēmijas laikā piedzīvotajiem ierobežojumiem, daudziem skolēniem ir ļoti grūti komunicēt un atgriezties klātienes komunikācijā. Tik pat svarīgi ir būt arī aktīviem, jo sports palīdz katra mentālajai veselībai. Tāpēc Ghetto Games piedāvā iespēju viesoties Latvijas skolās, lai pavadītu sporta stundu, iepazītu Ghetto Games kustību un personību stāstus šajā kustībā. Jaunieši varēs uzzināt iespējas kā darboties Ghetto Akadēmijā, kas ir neformālā jauniešu skola, kurā skolēni/jaunieši apgūst dzīves skolu.

Šī gada pieteikšanās notiek līdz 11. septembrim. Pieteikties tiek aicināti skolēni no 4.-12. klasei kā arī pieteikuma anketa aicina skolēnus nofilmē pieteikuma video.

2021. gadā Ghetto Games viesojās vairāk kā septiņās Latvijas skolās, kuru jaunieši pēc tam aktīvi iesaistījās Ghetto Games Akadēmijā! Šajā skolu tūrē viesosimies 14 Latvijas skolās.

Pieteikumu meklē šeit: ej.uz/ggskoluture2022

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: