Basketbola klubs “Ventspils” paziņojis par līguma noslēgšanu ar 24 gadus veco saspēlēs vadītāju no Puertoriko Ivanu Gandiju-Rosu, kurš jau ieradies Latvijā.

"Esam priecīgi paziņot par šī visnotaļ interesantā basketbolista pievienošanos mūsu komandai! Jāsaka, ka mūsu kluba gandrīz 30 gadu pastāvēšanas vēsturē, Ivans ir pirmais puertorikānis BK “Ventspils” 24 gadus vecajam basketbolistam šī būs 3.sezona profesionālajā basketbolā. Pēc augstskolas absolvēšanas ASV, basketbolu spēlējis Puerto Riko un Bratislavas Inter, kā arī savas valsts nacionālajā izlasē,” sastāva papildinājumu komentē kluba ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics.

Pērn Slovākijas čempionātā Gandija-Rosa vidēji mačā atzīmējās ar 19,9 punktiem (3. labākais rādītājs līgā), 6,8 rezultatīvām piespēlēm un 4,7 atlēkušajam bumbām. Līdzīgi rādītāji viņam arī starptautiskajā turnīrā Alpe Adria Cup, kurā spēlē čehu, slovāku, horvātu, slovēņu, poļu un austriešu klubi. Tāpat viņa kontā ir vairās spēles Puertoriko izlases sastāvā, kurā debitēja 20 gadu vecumā.

“Ventspils” gatavošanos sezonai sāka 17. augustā, bet līdz šim vienīgais izsludinātais jaunus sastāvā bija 204 cm garā Latvijas spēka uzbrucēja Matīsa Kulačkovska pievienošanās.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Barons (Freiherr von ...) 27.08.2022, 12:12:16

    Tas nekō neskādet,ka pa Ivan saukt.Ka tig neir Negers.

  • -5
    Kļumpats 27.08.2022, 12:25:59

    Kurš gan šaubījās, ka šāds sekls komentārs no kādas no Barona reinkarnācijām uzradīsies.

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) 27.08.2022, 16:19:44

    Neumann.
    Ja,manam venmēr bijuš adzīt tig Balt Rass Cilvēk.Un es neir nokaunejies par tō.Le zinat.
    Tō ir kater privat Liet.Aber es dōmat,ka tō mell Mōrlabak būt dzīvot un spēlet Basket-boll iekš Āfrik.Oder iekš Amērik.
    Te ir Latvij.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: