Pēc gandrīz mēnesi ilgas pauzes laukumā atgriezīsies JFK Ventspils spēlētāji, kas šovakar plkst. 18 olimspikā centra galvenajā arēna uzņems FK Liepāja 2 futbolistus.

Šim Kurzemes derbijam bija jānotiek jau 6. augustā, bet Covid-19 saslimšanas dēļ maču nācās pārcelt. Spēle ir svarīga abām komandām. Lai gan liepājnieki šobrīd iekrājuši krietni mazāk punktu, komanda neapšaubāmi turpina cīņu par labāko četrinieku, jo tai arī ir vairākas spēles rezervē. Ventspils futbolisti desmit mačos izcīnījuši 21 punktu un saglabā Rietumu grupas līderpozīcijas, bet tikpat nu jau ir arī komandai Beitar, kura gan izspēlējusi par vienu maču vairāk.

Savukārt Karostas vienībai, kura jau arī aizvadījusi desmit spēles, ir par trim punktiem mazāk. Šie liepājnieki pagājušajā nedēļā palaida garām iespēju panākt ventspilniekus, jo viesos ar 0:1 piekāpās tieši Beitar. Vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā ar 11 m soda sitienu guva Alekss Regža, kurš vēl vasaras vidū bija Virslīgas kluba Super Nova spēlētājs.

Pirmajā posmā ventspilniekiem vēl viesos jātiekas ar FK Aliance un Karostu, kā arī savā laukumā jāuzņem FK Jūrnieks. Jāatgādina, ka cīņu par ceļazīmi uz 1. līgu turpinās Rietumu un Austrumu grupas četras labākās vienības, ņemot līdzi savstarpējo spēļu rezultātus.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Iedzīvotaajs 24.08.2022, 16:45:06

    Un cikos spēle sākas...?

  • -1
    Kļumpats 24.08.2022, 17:10:22

    Pardon! 18.00!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: