Pagājušās nedēļas nogalē, trīs dienu jātnieku turnīrā Lietuvā, ''Audruvis Champions Tour outdoor Final'' biedrību ''Jātnieku sporta klubs Demora'' pārstāvēja trīs zirgi un ponijs.

Augstākais rezultāts Annai Čakstiņai ar zirgu Chikita ātruma maršrutā ar 115 cm augstiem šķēršļiem 2. vieta un bez kļūdām veikts maršruts ar 125 cm augstiem šķēršļiem pēdējā dienā, kas nodrošināja 8. vietu. Godalgotajās vietās iekļuva arī Unda Egendorfa ar zirgu Capricia, milzīgi lielā dalībnieku skaita dēļ, katrā maršrutā pāri par simts sportisko pāru, tika apbalvotas piecpadsmit vietas.

Debija jaunajam ponijam Mohito, jātnieks Alise Lūse, kurš bez soda punktiem veica trīs maršrutus. Reičelai Kohai ar zirgu Čikāga viens tīri veikts maršruts.

''Atkal šīs sacensības pārsteidz ar milzīgi lielo dalībnieku skaitu, arī šoreiz bija ieradušies neparasti daudz jātnieki no Igaunijas. Sacensību sākums bija plkst. 7 no rīta un dienas pēdējais maršruts beidzas īsi pirms tumsas. Tā kā šis bija fināls, tad šķēršļu augstums bija maksimāls un arī maršruta sarežģītības pakāpe bija augsta. Daudz jātnieki kļūdījās nogāžot pa vairākiem šķēršļiem, daudzi izstājās paši, saprotot, ka nav gatavi šādas sarežģītības maršrutam, neiztika arī bez kritieniem. Arī Demoras sportisti startēja ar mainīgiem panākumiem, bet esmu īpaši priecīga par mūsu jātnieku tīri veiktajiem maršrutiem, jo šajā reizē tas jau ir gandrīz kā uzvara'', pārdomās ''Jātnieku sporta kluba Demora'' trenere Gelinta Apse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: