Piltenē aizvadīts triatlona koptreniņš Piltene113, kas pēc tā organizatoru un dalībnieku domām, izvērsās par romantisku un skarbu pasākumu.

Romantisma nianses piešķīra peldēšana Vecventā gar senajām Piltenes pilsdrupām un skriešana pa romantiskajām Piltenes ieliņām, cauri pilsdrupām, gar seno baznīcu. Skarbumu deva velobraukšana vējainos un lietainos laika apstākļos pa ideāli gludo Ventspils-Piltenes autoceļa asfaltu.

No dalībniekiem jāizceļ ventspilnieks Vadims Popovs, kurš pirms nedēļas kļuva par Ironman Warsaw 70,3 čempionu savā vecuma grupā. Ozolnieku kluba Trirunpro vadītājs (bijušais ventspilnieks) Mārtiņš Marnauza testēja savu sagatavotību pirms starta leģendārajā Challenge Roth jau pēc trīs nedēļām. Pieredzes bagātais rīdzinieks Raimonds Vasiļjevs koptreniņu izmantoja kā treniņu gatavojoties Ironman sacensībām rudenī.

Topošais paratriatlēts, ugālnieks Edijs Sīmanis sava trenera Alekseja Pozdņakova pavadīts, iepazina triatlona skaistumu un skarbumu. Protams, jāpiemin Ventspils Triatlona kluba pārstāvji Olafs Ķenģis, Ivars Nudiens un Māris Priedēns.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: