Antverpenē Beļģijā notika Pasaules kauss 3x3 basketbolā, kurā Latvijas izlases sastāvā spēlēja Ventspils olimpiskās vienības sportists Kārlis Pauls Lasmanis, kā arī Agnis Čavars, Nauris Miezis un Artūrs Strēlnieks.

Latvijas izlase, kas turnīrā bija izlikta ar trešo numuru spēlēja C grupā ar Japānas, Ķīnas, Polijas un Nīderlandes izlasēm. Grupu spēlēs Latvijas izlase uzvarēja Japānu ar rezultātu 22:5, Ķīnu ar 22:6 un Poliju ar 22:9, bet piedzīvoja zaudējumu pret Nīderlandes izlasi ar rezultātu 21:19. C grupā četras uzvaras izcīnīja Nīderlande, trīs - Latvija, divas - Polija, vienu - Ķīna, un bez panākumiem turnīru beidza Japāna. Grupas uzvarētāji kvalificējās ceturtdaļfinālam, bet otrās un trešās vietas ieguvēji astotdaļfinālā cīnījās attiecīgi ar trešās un otrās vietas ieguvējiem no B grupas.

Latvijas izlase astotdaļfinālā spēlēja pret Vācijas izlasi, kuru uzvarēja ar rezultātu 21:12 un iekļuva Pasaules kausa ceturtdaļfinālā. Ceturtdaļfinālā Latvijas izlase tikās ar Serbijas izlasi, kurai piekāpās ar rezultātu 17:22.

Par Pasaules kausa 3x3 basketbola uzvarētājiem kļuva Serbijas izlase, kas finālspēlē ar rezultātu 21:16 uzvarēja Lietuvas izlasi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: