28. maijā plkst. 11, tautas sporta programmas ''Nāc un sporto!'' ietvaros Staldzenē pie laivu bāzes tiks dots starts tradicionālajam skrējienam apkārt Būšnieku ezeram. Distances garums 8,0 km - viens aplis apkārt ezeram.

Skrējiens apkārt Būšnieku ezeram notiks četrās vecuma grupās:
Vīrieši un sievietes:

I grupa 2002. g. dzim. – jaunāki;
II grupa 2001. g. dzim. – 1992.g.dzim.;
III grupa 1991. g. dzim. – 1982.g.dzim.;
IV grupa 1981. g. dzim. – vecāki.

Iepriekšēja pieteikšanās iespējama līdz 27. maija plkst. 14, sūtot informāciju uz e-pastu karlis.gubats@ventspils.lv, norādot vārdu, uzvārdu un personas koda pirmo daļu. Dalībnieku pieteikšanās sacensību vietā 28. maijā no plkst. 10. Reģistrācija noslēdzas līdz plkst. 10.50.

Pasākums organizēts ES projekta ''Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī'' ietvaros. Projekta mērķis ir veicināt sabiedrības veselības paradumu maiņu, uzlabojot veselības veicināšanas un slimības profilakses pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem. Projekta aktivitātes ietver fizisko aktivitāšu, veselīga uztura, garīgās veselības veicināšanu un popularizēšanu sabiedrībā.

Būšnieka ezers kļuvis par brīnišķīgu aktīvās atpūtas cienītāju objektu, kura īpašo dabas skaistumu tagad iespējams izbaudīt ne tikai peldētājiem un laivotājiem, bet arī velobraucējiem, skrējējiem un pastaigu mīļotājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: