Airēšanas bāzē ''Dampeļi'' notika Ventspils sezonas atklāšanas sacensības smaiļošanā un kanoe airēšanā. Sacensībās piedalījās Talsu, Brocēnu un Ventspils sporta skolas ''Spars'' jaunie airētāji.

Pārbaudīt gatavību jaunajai sezonai bija ieradušies arī Latvijas vadošie smaiļotāji Roberts Akmens, Roberts Pumpa, Kaspars Tīklenieks un Izraēlas sportists Amit Gorfinkel, kuri pārstāvēja Prestol komandu.

Tā kā pavasaris šogad atnāca vēlu un ar laika apstākļiem nelutināja, tie sportisti, kuri vēl nejutās pietiekami droši, lai veiktu distanci uz ūdens, startēja 1500m krosa distancē.
Krosā savās vecuma grupās 1. vieta Denisam Kulakam, 2. vieta Nikam Lankovskim, 3. vieta Kristapam Miķelsonam un Edgaram Šķesterim.

Uz ūdens, atbilstoši vecuma grupām, tika veiktas 1000m, 2000m un 3000m distances.
No ventspilniekiem par sacensību uzvarētājiem kļuva Emīls Zamuelis, Kārlis Kantsons, Samuēls Siders, Karīna Treigūte, Gustavs Tīrmanis, Daniels Zamuelis, Daniels Siders.
2. vieta – Žanis Putniņš, Matīss Miķelsons, Sofija Justele, Aleksejs Masaitis, Artemijs Ržečickis, Nikola Bertāne, Krišs Lasmanis.
3. vieta – Vitālijs Kuļešovs, Matīss Bērtulsons, Daniils Suhanovs.

Vīru konkurencē šoreiz spēcīgākais bija Roberts Pumpa, otrais Roberts Akmens un trešais Kaspars Tīklenieks. Kanoistiem uzvarēja Staņislavs Ļeščinskis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: