Lietuvā notika Klaipēdas atklātais čempionāts sporta vingrošanā meitenēm atsevišķos daudzcīņas veidos, bet zēniem gan daudzcīņā, gan atsevišķos veidos. Sporta skolas "Spars" vingrotājam izdevās sekmīgs starts, tiekot pie dažāda kaluma medaļām. Juniorēm un pre-juniorēm piedalījās attiecīgi 14 un 19 dalībnieces.

Sacensības notika trīs vecuma un meistarības 2011. – 2014. g.dzim., 2009. – 2014. g.dzim. Un 2007. – 2010. g.dzim.

Treneres Nadeždas Seiles audzēknēm juniorēm – Anna Grauda-Grote izcīnīja 1. vietu līdztekās un atbalsta lēcienā, 3. vietu uz līdzsvara baļķa, Ievai Jirgensonei 1. vieta uz baļķa, 2. vieta līdztekās un 3. vieta atbalsta lēcienā, Katerinai Savekai 1. vieta brīvajās kustībās un 3. vieta līdztekās.

Pre-juniorēm Elanai Aleksandrai Sviķei 1. vieta līdztekās un 2. vieta brīvajās kustībās, Elizabetei Andersonei 1. vieta brīvajās kustībās un 3. vieta uz baļķa.

Treneres Valērijas Savickas audzēkne Violeta Kuznecova starp juniorēm izcīnīja 2. vietu brīvajās kustībās, bet Anastasija Dakuzašvili pre-juniorēm 3. vietā brīvajās kustībās.

2011. gadā dzimušo un jaunāku meiteņu grupā piedalījās 16 dalībnieces un Ilmāra Seiļa audzēknēm Elīnai Ābolai 1. vieta līdztekās un vingrojumā uz baļķa, kā arī 3. vieta atbalsta lēcienā, Emīlijai Driņģei uzvaras atbalsta lēcienā un brīvajās kustībās, Deizijai Rafeldei 2. vieta līdztekās. Veiksmīgi starti izdevās arī Samantai Kantiņai un Karolīnai Ruicēnai, atpaliekot nieka desmitdaļas no medaļniekiem. Sacensībās piedalījās arī Viļņas un Liepājas vingrotājas.

Zēnu sacensībās no sporta skolas ''Spars'' piedalījās trenera Bruno Kaņepes audzēkņi Artūrs Mihailovs, kuram daudzcīņā pre-junioros 4. vieta un bronza brīvajās kustībās. Viesturs Rēboks, kā jaunākais dalībnieks guva 5. vietu daudzcīņā.

Jau šajā nedēļas nogalē, 25. – 26. martā Rīgā notiks Latvijas Republikas kausa izcīņa un Latvijas Republikas čempionāts atsevišķos daudzcīņas veidos sporta vingrošanā, kurā piedalīsies mūsu sportisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: