Vācijas Bundeslīgas sacensībās svarcelšanā Obrigheimas Gewitchtheber komandas sastāvā startēja Ventspils olimpiskās vienības svarcēlājs Ritvars Suharevs, palīdzot savai vienībai svinēt drošu uzvaru.

Tokijas Olimpisko spēļu sestās vietas ieguvējām Ritvaram Suharevam šīs bija pirmās nopietnās sacensības pēc septembrī veiktās pleca operācijas. Ritvars raušanā pacēla 135kg, bet grūšanā 170kg, kas summā deva 305kg un 149 punktus. Tik pat punktu savāca arī Suhareva komandas biedrs Mateuss Hofmans, bet par diviem mazāk – divu olimpisko spēļu dalībnieks Niko Millers. Tie bija labākie rezultāti Gewitchtheber komandā.

Katras komandas sastāvā startē seši dalībnieki, rezultāti tiek summēti, nosakot uzvarētājus, un šoreiz drošu panākumi svinēja tieši Gewitchtheber. Suhareva pārstāvētā komanda sakrāja 806,2, bet konkurentu Chemnitzer AC rēķinā 725,6 punkti. Gewitchtheber tā arī saglabāja Vācijas Bundeslīgas līderu godu.

Nākamās Vācijas Bundeslīgas sacensībās svarcelšanā paredzētas 19. martā, bet 18. aprīlī risināsies finālsacensības.

Mūsu svarcēlāji turpina aktīvi trenēties un gatavoties pasaules junioru čempionātam, kas no 2. līdz 11. maijam notiks Heraklionā, Grieķijā, un Eiropas čempionātam pieaugušajiem, kas no 25. maija līdz 5. jūnijam notiks Albānijas galvaspilsētā Tirānā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: