Noslēdzies OC Ventspils atklātā čempionāta hokejā regulārais turnīrs, par kura uzvarētājiem kļuvuši Tornado spēlētāji.

Regulārās sezonas uzvarētāji noskaidrojās turnīra līderu Kurekss un Tornadomačā, kura izskaņā uzvaru izrāva viesuļi. Mača 35. minūtē Ingus Turks panāca 5:4 kocinieku labā, bet atlikušajā laikā divas reizes precīzs bija Krists Smilšarājs, nodrošinot Tornado uzvaru 6:5.

Dienas otrajā mačā Dundagas hokejisti pārliecinoši (8:4) apspēlēja Rodeo, taču turnīra tabulā tas neko nemainīja – dundadznieki finišēja ceturtie, bet motosportisti ierindojās trešajā vietā. Hettriks un viena piespēle uzvarētāju rindās Edgaram Gricinskim, bet Rodeo labā divi vārti un viena piespēle Edijam Vaitkusam. Olimpiskā centra kausa izcīņas pusfinālā sestdien plkst. 17.15 tiksies Tornado unDundaga, bet plkst. 18.45 Kurekss mērosies spēkiem ar Rodeo.

Svētdien, plkst.12:45 iepriekšējās dienas zaudētāji tiksies spēlē par trešo vietu, bet uzvarētāji plkst. 14:45 aizvadīs finālmaču, pēc kura notiks arī uzvarētāju apbalvošana. Individuālās balvas tiks pasniegtas turnīra labākajam aizsargam, uzbrucējam, vārtsargam, kā arī rezultatīvākajam spēlētājam.

 

Par OC Ventspils čempionātu un kausa izcīņu hokejā lasiet arī sestdienas laikrakstā Ventas Balss.

Foto: visualstudio.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: