Baltijas valstu profesionālo izglītības iestāžu 19. sporta spēļu Rīcības komiteja apstiprinājuši sacensību galveno tiesnesi, medaļas un logo.

Apskati sapulces, medaļu un logotipa foto!

Rīcības komitejas sēdē Ventspilī piedalījās Latvijas, Lietuvas un Igaunijas sporta spēļu delegāciju pārstāvjiem, kuri lēma par vairākiem būtiskiem jautājumiem. Sanāksmes dalībnieki tika iepazīstināti ar sporta spēļu galveno tiesnesi Andri Valertu, kurš informēja par plānoto spēļu norisi.

Tāpat sapulcē arī apstiprināja arī sporta spēļu medaļu skices, bet plašāku diskusiju izraisīja Sporta spēļu logotipa izvēle. Darba dienas izskaņā rīcības komitejas locekļi un kaimiņvalstu viesi vienojās par logotipu - uz gaiši zilas krāsas fona attēlots Ventspils pilsētas logotips un trīs Baltijas valstu karogi. Logotipa apakšējā daļā lasāms Sporta spēļu nosaukums angļu valodā un pasākuma norises datums.

Pēc sapulces sanāksmes dalībnieki devās klātienē iepazīties ar pasākumu norises vietām – sporta bāzēm un kultūras iestādēm, kā arī naktsmītnēm, kurās uzturēsies sporta spēļu dalībnieki.

Kā jau iepriekš informējām, LR Izglītības un zinātnes ministrija konkursa kārtībā Olimpiskajam centram „Ventspils” uzticējusi Baltijas valstu profesionālo izglītības iestāžu 19. sporta spēļu organizēšanu. Sporta spēles notiks no 11. līdz 14.maijam.

Paredzams, ka uz šo pasākumu Ventspilī ieradīsies aptuveni 240 sportisti, profesionālo izglītības iestāžu skolēni un mācībspēki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Sacensības risināsies basketbolā, volejbolā un galda tenisā, bet skolu darbinieki sacentīsies volejbolā, direktoru trīscīņā, šautriņu mešanā, novusā un soda metienos. Sporta spēļu dalībniekiemm paredzēti arī izklaidējošie kultūras pasākumi un Ventspils pilsētas apskate. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: