Pašvaldības SIA Ventspils siltums informē, ka šogad par papīra formāta rēķinu saņemšanu klientiem būs jāmaksā nedaudz vairāk.

Ja līdz šim klientiem ik mēnesi par rēķinu piegādi viņu norādītajās adresēs bija jāmaksā 0,30 eiro, ieskaitot PVN, tad, ņemot vērā rēķinu piegādes izmaksu sadārdzinājumu, no šā gada 1. janvāra par papīra formāta rēķinu saņemšanu būs jāmaksā 0,40 eiro ar PVN.

Vēršam uzmanību, ka rēķinu piegāde klientiem papīra formātā ir maksas pakalpojums, kas sastāv gan no rēķina piegādes, gan no rēķina sagatavošanas saistītām izmaksām, tāpēc, apsverot izmaksu sadārdzinājumu, aicinām iedzīvotājus pieteikties bezmaksas rēķinu saņemšanai savā e-pastā.

E-rēķins ir analogs rēķinam, kas tiek saņemts katru mēnesi pastkastītē. E-rēķinu var apskatīt, izdrukāt un lietot kā dokumentu papīra formā, kā arī saglabāt to elektroniski failu arhīvā. Rēķinu saņemšana elektroniski nodrošina ne vien ērtu un operatīvu savstarpējo sadarbību, bet arī videi draudzīgu pieeju, taupot dabas resursus!

Pakalpojumu klienti var pieteikt, sūtot pieprasījumu uz e-pastu: siltums.abonenti@ventspils.lv vai arī zvanot pa tālruni 63600800.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Janis Tonis 06.01.2022, 11:40:47

    Velns parauj, bet par TET papīra rēķins maksā 3 €. Sūdainais TET!!

  • -2
    Pritchetts 07.01.2022, 00:14:28

    Principā papīrā vairs neko nevajadzētu, tikai digitāli un metaversā. Papīrs patērē kokus, visiem taču ir pieejams dators, internets, virtuālā realitāte arī vairs jau nav 1980 gads

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: