Gada nogalē Ventas Balss vēlas iepriecināt ventspilniekus, dāvanā sarūpējot laikraksta abonementu nākamajam gadam. Katrs žurnālists izvēlējās savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Ventas Balss krievu izdevuma redaktore Oksana Āboliņa laikraksta gada abonementu pasniedza uzticīgai Ventas Balss lasītājai Baibai Iļjinai.

«Avīzes gada abonementu nolēmu uzdāvināt Baibas kundzei, ar kuru Ventas Balsij izvērtusies jauka sadarbība. Baiba ir aktīva Ventas Balss lasītāja jau kopš 1959. gada, proti, kopš brīža, kad sākusi dzīvot Ventspilī. Kā saka Baiba, avīzes lasīšana ir tradīcija, kuru negribētos zaudēt. Ventspilniece vienmēr bijusi sabiedriski aktīva, un joprojām par savas dzīves galveno moto uzskata kustību, tikšanos ar interesantiem cilvēkiem, sekošanu līdzi visām ikdienas aktualitātēm. Vēl Baibai ir ļoti svarīga viņas ģimenes vēsture, kuras saglabāšanā viņa ir ieguldījusi lielu darbu. Paldies viņai par to, ka ir bijusi gatava dalīties ar šo informāciju un stāstījusi par to arī avīzes lasītājiem!

Vaicāta, ko Baibas kundze novēl rakstošajiem nākamajā gadā, brīdi apdomājusies, saka – enerģiju un labas domas, lai nekad neapsīkst ideju, par ko rakstīt. Un, protams, stipru veselību! Baibai ļoti patīk cilvēkstāsti, jo nereti stāstu varoņi, par kuriem raksta avīzē, ir pazīstami, līdz ar to ir interesanti uzzināt ko jaunu, bet, ja nav pazīstami, tad var iepazīt.»

Baibas kundze, kā jau cītīga Ventas Balss lasītāja, avīzi nākamajam gadam bija abonējusi pati, taču viņa nolēma ar savu dāvanu dalīties un turpmāk avīze nonāks arī draugu ģimene pastkastē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: