Mūsu futbola klubs parakstījis līgumus ar diviem Japānas futbolistiem, kā arī devies uz divu nedēļu treniņnometni Turcijā.

Šajā sezonā FK Ventspils rindās redzēsim divus japāņu futbolistus – Minori Sato un Naoju Šibamuru –, ar kuriem noslēgti līgumi līdz pat sezonas beigām. 19 gadus vecais pussargs Minori Sato Latvijas futbolā ir labi pazīstams, jo iepriekšējā sezonā spēlēja 1. līgas čempionvienībāGulbene-2005. Toties Šibamuram šī būs pirmā pieredze Eiropas futbolā, iepriekš japānis spēlējis tikai dažādos savas valsts augstākās līgas klubos.

FK Ventspilsizpilddirektors Dmitrijs Hohlovs apstiprināja, ka abus Āzijas futbolistus Latvijā redzēsim vismaz vienu sezonu, bet, iespējams, arī ilgāk. «Viss būs atkarīgs no viņu demonstrētā snieguma,» sacīja Hohlovs. Tāpat izpilddirektors pavēstīja, ka panākta mutiska vienošanās arī par Andreja Butrika spēlēšanu Ventspilī, taču oficiāls līgums ar viņu vēl nav parakstīts.

Priecīga ziņa ventspilnieku treneru kolektīvā – par Latvijas nacionālās U21 futbola izlases trenera asistentu apstiprināts FK Ventspils treneris Sauļus Cekanavičs, kurš palīdzēs galvenajam trenerim Mihailam Zemļinskim gaidāmajā 2013. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklā. 42 gadus vecais Lietuvā dzimušais speciālists Latvijā strādā kopš 1995. gada, kad kā spēlējošais treneris pārstāvēja Ventspils komandu Nafta. Kopš 1997. gada Cekanavičs darbojas Ventspils kluba sistēmā, būdams galvenā trenera asistents, kā arī strādājis ar komandas dublieriem.

Tagad ventspilnieki devušies uz otru pirmssezonas treniņnometni Turcijā, kur līdz 20. martam turpināsies gatavošanās Latvijas čempionāta jaunajai sezonai.

Foto:fbgulbene2005.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: