Kuldīgas novada atklātajā čempionātā basketbolā pie vēl diviem panākumiem tikuši Tārgales basketbolisti.

Mačā ar Kuldīgas vienību "Klondaika/MKM" pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīga cīņā, bet tās izskaņā veiksmīgāki bija sāncenši - 18:20 kuldīdznieku labā. Arī otrajā ceturtdaļā komandas punktus krāja līdzigi, bet nu jau nedaudz labāk krājās viesiem, kas iekrāja trīs punktu pārsvaru 38:35.


Pēc pārtraukuma Tārgales komandai pievienojās viens no tās līderiem Pēteris Rudzājs, kurš ar savu agresivitāti iedvesmoja komandus biedrus un dzina izmisumā pretiniekus. Trešajā ceturtdaļā, ļaujot pretiniekam gūt tikai septiņus punktus, bet pašiem sametot par desmit vairāk, Tārgale sāka bruģēt ceļu pretī savam ceturtajam panākumam pēc kārtas šajā turnīrā. Pirms pēdējās ceturtdaļas rezultāts 55:42 Tārgales labā, un arī visā spēlē mūsējie svinēja drošu uzvaru. Ar tālu trīspunktu metienu skaistu punktu šai spēlei pielika Elvis Nelma – 80:64. Lielisku spēli aizvadīja Uldis Ālītis, kurš pretinieku grozā sameta 25 punktus, Kārlim Gubātam 22 punkti. 

Otro apli Tārgales komanda uzsāka pret turnīra pastarīti Kabiles vienību, kas šajā turnīrā vēl nebjia tikuši pie uzvarām. Tomēr mača pirmajā daļā labāk veicās tieši Kabiles spēlētājiem, kas puslaiku noslēdza savā labā 32:29. Pēc pārtraukumā tārgalnieki pamodās, trešo ceturtdaļu noslēdzot savā labā jau ar 12 punktu pārsvaru 54:42. Atlikušajā laikā plusi tikai pieaugu, un Tārgale svinēja pārliecinošu uzvaru 81:59. Rezultatīvākie spēlētāji - Gubāts 27 punkti, Ālītis 14 punkti. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: