Nedēļas nogalē, 11.un 12. decembrī notiks starptautiskais kērlinga turnīrs ''Ziemassvētku kauss'', kurā komandas cīnīsies par 2021. gada Ziemassvētku kausu un šī turnīra tradicionālo balvu – Ziemassvētku mielasta cūkas šņukuru.

Turnīrā piedalīsies sešas komandas ar spēlētājiem no Igaunijas un Latvijas, tajā skaitā, Ventspils kērlinga kluba komandas. Kā ierasts kērlinga amatieru turnīros, vienotā konkurencē sacentīsies vīriešu, sieviešu un jauktās komandas.   

Spēles norisināsies pēc Pasaules Kērlinga Federācijas (WCF) noteikumiem. Katra komanda aizvadīs četras spēles. Pirmajā spēlē sacentīsies komandu pāri, kas izvēlēti iepriekš notikušas izlozes rezultātā, savus nākamo spēļu pretiniekus komandas iegūs pēc nosacījuma - jo augstāka vieta, jo stiprāks pretinieks.  

Spēles notiks 11. decembrī plkst 14 un 18.30, 12. decembrī 9 un 12.30. Turnīrs notiks zaļajā režīmā – visi tā dalībnieki un organizatori ir ar derīgiem vakcinācijas vai COVID 19 pārslimošanas sertifikātiem, bet epidemioloģiskās drošības dēļ skatītāji šogad netiek aicināti.

Turnīra spēļu rezultāti tiks atspoguļoti Latvijas Kērlinga asociācijas mājaslapā www.curling.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: