Svētdien, 28. novembrī, plkst. 14 sporta hallē ''Pārventa'' regulārās sezonas mājas spēli Optibet Latvijas čempionātā aizvadīs volejbola klubs Ventspils, tiekoties ar Aizputes komandu.

Spēli drīkst apmeklēt uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, personas apliecinošu dokumentu un spēles laikā obligāti jāvalkā sejas aizsargmaska.

Pēc aizvadītām piecām regulārās sezonas spēlēm, kurās ir izcīnītas divas uzvaras un piedzīvoti trīs zaudējumi, mūsu komanda ieņem 6. vietu. Aizputes komanda šobrīd turnīra tabulā ieņem ceturto vietu ar izcīnītām trīs uzvarām un piedzīvotu vienu zaudējumu.

Latvijas volejbola čempionātā šogad startē 13 komandas, kuras regulārajā čempionātā sadalītas divās daļās, kuras piedalās vai nepiedalās Baltijas līgā. Volejbola kluba ''Ventspils'' Baltijas līgā nepiedalās un izspēlēs divu apļu turnīru kopā ar deviņām citām komandām.

Pēc regulārā čempionātā, pievienojoties Baltijas līgas komandām, notiks izslēgšanas turnīrs, kurā komandas cīnīsies par Latvijas čempionāta medaļām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: