Ar divām spēlēm Latvijas volejbola čempionāta sezonu uzsākuši Volejbola kluba ''Ventspils'' spēlētāji, kuri nedēļas nogalē izcīnīja uzvaru un arī piedzīvoja zaudējumu.

9. oktobrī VK ''Ventspils'' komanda aizvadīja mājas spēli pret Rīgas Tehniskās Universitātes komandu un bija pārāki piecu setu cīņā 3:2 (25:22, 25:23, 16:25, 23:25, 15:10). Rezultatīvākie spēlētāji mūsu komandā Edgars Rutkis 16 punkti, Oskars Puga 11 punkti, bet Kristapam Šeptem 10 punkti.

10. oktobrī mūsu komanda izbraukumā tikās ar Kuldīgas NSS un piedzīvoja zaudējumu 0:3 (25:27, 15:25, 16:25). Rezultatīvākie spēlētāji VK ''Ventspils'' komandā Matīss Kaņeps 8 punkti, bet pa 7 punktiem guva Oskars Puga, Edgars Rutkis un Kristaps Šepte.

Latvijas volejbola čempionātā šogad startē 13 komandas, kuras regulārajā čempionātā sadalītas divās daļās, kuras piedalās vai nepiedalās Baltijas līgā.

Volejbola kluba ''Ventspils'' komanda Baltijas līgā nepiedalās un izspēlēs divu apļu turnīru kopā ar deviņām citām komandām Augšdaugava (Daugavpils), Aizpute, OC Limbaži/MSĢ, Kuldīgas NSS, Rīgas Volejbola skola, RTU, Vecumnieki, VK Ozolnieki un VK Ventspils. Pēc regulārā čempionātā, pievienojoties Baltijas līgas komandām (Jēkabpils Lūši, RTU Robežsardze/ Jūrmala, VK Biolars/MSĢ Jelgava un Daugavpils Universitāte), notiks izslēgšanas turnīrs, kurā komandas cīnīsies par Latvijas čempionāta medaļām.

Nākošās mājas spēles sporta hallē ''Pārventa'' mūsu komanda aizvadīs:
7. novembrī plkst. 14 pret Aizputi;
20. novembrī plkst. 14 pret VK Ozolniekiem;
21. novembrī plkst. 14 pret Rīgas Volejbola skolu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: