Sestdien, 9. oktobrī Vārves pagastā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā cieta trīs cilvēki, bet vainīgais no hospitalizācijas atteicās. Valsts policija precizēja negadījuma apstākļus.

Valsts policijas pārstāvji informē, ka vīrietis, kurš vadījis automašīnu Toyota pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebraucis pretējā braukšanas virziena joslā un aizķēra pretī braucošās automašīnas Mercedes Benz spoguli, bet no frontālās sadursmes paspēja izvairīties, tomēr nepaveicās automašīnas Audi vadītājam, kurš brauca uzreiz aiz Mercedes Benz un notika sadursme. Negadījumā cieta Audi vadītājs un divi pasažieri, savukārt Toyotas vadītājam konstatēja krūšu kurvja sasitumus, bet vainīgais no stacionēšanās atteicās.

Notikuma vietā policijas darbinieki pārbaudīja alkohola koncentrāciju izelpā un tika konstatēts, ka Toyotas vadītājs bija 1,79 promiļu reibumā, kā rezultātā uzsākts administratīvā pārkāpuma process par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Savukārt automašīnas Audi vadītājs uz vietas no alkohola pārbaudes atteicās un tika nogādāts medicīnas iestādē ekspertīzes veikšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: