Aizvadītajā nedēļas nogalē Ogrē notika Baltijas frisbija čempionāts. Sacensībās piedalījās četras vīriešu un piecas sieviešu komandas no Latvijas un Lietuvas. Starp sacensību dalībniekiem bija arī Ventspils frisbija vīriešu komanda, kura izcīnīja 2. vietu un ieguva spēles gara balvu.

Grupu spēlēs ventspilnieki izcīnīja divas uzvaras un piedzīvoja vienu zaudējumu. Ar rezultātu 15:0 tika uzvarēta ''Hyperflick'' komanda no Rīgas un ar 15:14 ''Kossmix'' komanda no Lietuvas. Zaudējums tika piedzīvots pret Salaspils ''Wild Things'' komandu ar rezultātu 13:15. Finālspēlē ventspilniekiem atkal bija jāsacenšas ar Salaspils ''Wild Things'' komandu un atkal tika piedzīvots zaudējums ar rezultātu 11:15, tādējādi izcīnot sudraba medaļu Baltijas čempionātā frisbijā.

Ventspils frisbija kluba komandā spēlēja: Edgars Būdiņš, Mārcis Skudra, Juris Miezītis, Māris Lukševics, Nauris Jasukēvičš, Kristaps Bergmanis, Renārs Niedra, Andrejs Jēgers, Pēteris Rozēns, Ēriks Podgurskis, Ričards Racins un Ģirts Zaķis (komandas kapteinis).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: