Pateicoties Eiropas Savienības projektam ''Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī'' jau trešo gadu tiek rīkoti trīs dienu velo izaicinājumi ''Aktīvs un vesels''.

Trīs dienās tev būs jāveic ap 150km, katrā dienā no 40 līdz 50 km, tas noteikti nav viegli nepieredzējušam veloceļotājam, bet tas noteikti būs neaizmirstamākais pasākums šajā vasarā.

Pasākumā var piedalīties jebkurš interesents, kuram ir velosipēds, telts, guļammaiss un galvenais ceļotāja un piedzīvojumu meklētāja gars. Nakšņošana notiks kempingos teltīs, atveldzēties būs iespējams ezeros un jūrā, kopīgas brokastis un vakariņas, vakaros aizraujoši pasākumi un kopīgas rīta rosmes.

Pirmais ceļojums jau šonedēļ, no 9. līdz 11. jūlijam, ar maršrutu Engure - Mērsrags - Roja - Valdemārpils - Dundaga - Ance - Ventspils.

Jau pēc nedēļas, 16. – 18. jūlijā: Usma - Renda - Kuldīga - Ēdole - Jūrkalne - Ventspils.

Ceļošana sākas piektdienas pusdienlaikā, kad dalībniekus ar autobusu nogādās uz ceļojuma sākuma vietu, kur katrs dalībnieks saņems savu velosipēdu un nepieciešamās mantas dienas braucienam.

Teltis, guļammaisus un citas nakšņošanai nepieciešamās mantas uz nakšņošanas vietu aizvedīs pavadošais transports.

Velo izaicinājumu vadīs pieredzējis ceļotājs un sertificēts treneris Andris Valerts, jautājumu gadījumā var zvanīt vai rakstīt 29149170, andrisvalerts@gmail.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: