Treniņnometni Portugālē aizvada Augstas klases sportistu sagatavošanas centra un sporta skolas Spars sportisti, treneru Jura Petroviča un Brigitas Romanovskas vadībā.

Uz Portugāli devušies Darja Sopova, Luīze Dārta Sietiņa, Roberts Mažrims, Matīss Kaudze un Roberts Baraus. Mūsu sportisti gatavojas vasaras sacensību sezonai, bet šovasar jūlijā paredzēti Eiropas U20 un U23 čempionāti – Sopova izpildījusi U20 čempionāta normatīvu trīssoļlēkšanā, bet U23 čempionāta normatīvus izpildījušas Rūta Lasmane un Luīze Dārta Sietiņa.

Sportistu dalību treniņnometnē iespējams nodrošināt pateicoties izglītības un zinātnes ministrijas un Ventspils pilsētas pašvaldības finansējumam. Ministrija programmas darbībai piešķīrusi 84 000 eiro naktsmītnēm sporta internātā, medicīnas pakalpojumiem, komandējumu izdevumiem, stipendiju izmaksai, kā arī sporta bāžu izdevumiem. Līdzvērtīgu ieguldījumu sarūpē arī pašvaldība, kas nodrošina bāzes, pedagogu atalgojumu, fizioterapijas un rehabilitācijas pakalpojumus, kā arī inventāru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: