Kuldīgas atklātajā čempionātā basketbolā pie trešā panākuma trīs spēlēs tikusi Tārgales komanda.

Tārgales komanda tikās ar Kuldīgas novada sporta skolas (KNSS) komandu un, jā jau bija gaidāms, mačs izvērsās aizraujošs un spriedzes pilns. Pirmā ceturtdaļa aizritēja punkts punktā, bet, pateicoties labi nospēlētājām pēdējām minūtēm, nelielu pārsvaru ieguva viesi - 24:20. Otrajā ceturtdaļā lielisku precizitāti no tālmetienu līnijas demonstrēja kuldīdznieki, izvirzoties vadībā 42:37.


Otrais puslaiks Tārgales komandai sākas nervozi - neveicās ar metieniem no tālienes un KNSS komanda attālinājās, panākot jau 55:45. Sekoja minūtes pārtraukums, pēc kura tārgalnieki atguvās, izlīdzināja rezultātu un pat izvirzījās vadībā 58:57. Ceturtajā ceturtdaļā nevienai no komandām neizdevās atrauties drošā attālumā, bet izšķirošie notikumi risinājās pēdējā minūtē, kurai sākoties rezultāts bija 71:70 Tārgales labā.

Ar punktu gūšanu nesekmējās abām komandām, turklāt sporta skolas audzēkņi meta garām arī no soda metienu līnijas. 3,5 sekundes līdz beigām tablo rādīja neizšķirtu 71:71, bet bumba pienācās tārgalniekiem. Pēc minūtes pārtraukuma pēdējais metiens tika uzticēts Intaram Rudītim, kurš nepievīla – precīzs metiens no tālās distances un uzvaru 74:71 svinēja Tārgales komanda.


Rezultatīvākie uzvarētāju rindās bija ar 27 punktiem bija Kārlis Gubāts (attēlā) un ar 19 - Pēteris Rudzājs. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: