Kuldīgas atklātajā čempionātā basketbolā veiksmīgi startējuši Tārgales basketbolisti, turnīru sākot ar diviem panākumiem.

Pirmajā mačā mūšjiem pretī nāca Kabiles basketbolisti, kas arī atklāja rezultātu, gūstot čempionāta pirmo grozu, bet tad rezultāts uz kādu laiku iestrēga. Pirmie attapās tārgalnieki, izvirzoties vadībā un savā labā noslēdzot arī visu maču – 72:63. Ar 22 punktiem rezultatīvākais bija Kārlis Gubāts.

Otrajā spēlē Tārgales vienība tikās ar komandu "Buķeļi". Spēle iesākās ar Buķeļu komandas izrāvienu 5:0, tomēr tad sekoja tārgalnieku 16 punkti pēc kārtas, kas ceturtdaļu ļāva noslēgt savā labā 23:10. Pirmo puslaiku Tārgales komanda noslēdza ar 14 punktu pārsvaru (39:25), bet izšķirošo izrāvienu veica trešajā ceturtdaļā. Tajā sāncenšiem izdevās gūt tikai sešus punktus un tārgalnieki izvirzījās vadībā 61:33. Arī visā mačā mūspuses spēlētāji svinēja pārliecinošu uzvaru 78:51. Tārgales sastāvā rezultatīvākie šajā spēlē bija Pēteris Rudzājs un Elvis Nelma (abiem pa 21 punktam), bet Raivis Upe guva 20.

Tārgales basketbola komanda Kuldīgas novada atklātajā čempionātā piedalās jau trešo gadu pēc kārtas. Pirmajā gadā tika izcīnīta pirmā vieta, pagājušajā gadā komanda bija ceturtā, bet šogad tā ir apņēmības pilna kausu atgūt. Komandā ir gan vietējie spēlētāji ar Tārgales "pierakstu", gan basketbolisti no pilsētas. Kopumā pieteikumā ir 15 cilvēki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: