Noslēgumam tuvojas Latvijas hokeja Virslīgas regulārā sezona, kurā vēl trīs mači atlikuši HS Rīga ar ventspilnieku Kristapu Kristiņa sastāvā.

Jaunajiem hokejistiem izdevās pamatīgi pabojāt nervus vieniem no sezonas favorītiem Olimp/Venta 2002, jo vēl pēdējā trešdaļā bija vadībā 4:3. Pieredzējušie sāncenši gan nesalūza, iemeta četras ripas un svinēja uzvaru 7:4. Kristaps guva savas komandas trešos vārtus, panākot neizšķirtu, kā arī uzvarēja sešos no 13 iemetieniem, bet ar vēl vienu precīzu metienu ventspilnieks izcēlās dramatiskā cīņā ar Prizma/IHS, kuru izdevās pieveikt papildlaikā 4:3. Sezonā 30 spēlēs viņa rēķinā astoņi vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Izslēgšanas spēlēs iekļūst četras labākās komandas, un jau šobrīd zināms gan šis četrinieks, gan regulārās sezonas uzvarētāji, par ko kļuvuši Zemgales/LLU spēlētāji, arī ventspilnieks Artūrs Homjakovs (13 vārti, 13 piespēles). HS Rīga uzdevums pēdējos trīs mačos būs nosargāt piekto vietu, ko apdraud Dinaburgas komanda, kas pēdējā kārtā jāuzņem savā laukumā. Tāpat vēl divas reizes jātiekas ar Liepāju.

Tabulu un statistiku iespējams apskatīt ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: