Latvijas spēcīgākā 3x3 basketbola komanda "Rīga" Sanktpēterburgā izcīnīja uzvaru Vienotās Eiropas līgas sacensību pirmajā posmā. Komandas sastāvā spēlēja Ventspils olimpiskās vienības sportists Kārlis Pauls Lasmanis, kā arī Agnis Čavars, Nauris Miezis un Artūrs Strēlnieks.

Priekšsacīkstēs Riga 3x3 komanda ar 19:17 pārspēja "Tri Zvjozdočki" un ar 21:17 - vēl vienu vietējo vienību "Skolkovo".

Ceturtdien "Rīga" ceturtdaļfināla spēlē ar 20:13 uzvarēja mājiniekus no komandas "Gagarin" un pusfinālā ar 19:17 apspēlēja mājinieku vienību "Cop Moscow", bet finālā ar 21:16 apspēlēja vietējo komandu "Tri Zvjozdočki", kuru reiz jau bija pārspējusi grupu turnīrā.

Eiropas Vienotā basketbola līga ir augstākā līmeņa 3x3 basketbola turnīrs, kurā piedalās profesionālas komandas no sešām Eiropas valstīm un sacentīsies četros posmos Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā dažādās norises vietās. Nākošie turnīra posmi notiks 30. un 31. martā, 14. - 15. aprīlī un fināls 26. aprīlī.

Dalībnieki sacenšas par kopējo balvu fondu 40000 dolāru apmērā, kas tiks sadalīts starp turnīra uzvarētājiem. Tāpat labākās komandas izcīnīs tiesības piedalīties FIBA 3x3 Masters un FIBA 3x3 Challenger turnīros.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: