Portāla ventasbalss.lv organizētajā ziemas prieku baudīšanas fotokonkursā vienu no Ventas Balss suvenīru komplektiem saņēma talsnieks Ivars Koloda, kurš arī ikdienā ir regulārs gan laikraksta, gan ziņu portāla lasītājs.

«Ļoti uzrunāja konkursa nosaukums – lūgums dalīties ar fotogrāfijām, kurās redzama ziemas prieku baudīšana. Mēs ar ģimeni tiešām baudījām šo ziemu, tāpēc, neko daudz nedomājot, arī sūtīju savas fotogrāfijas, bet pēc tam vien iedomājos, vai tik tas pasākums nav tikai ventspilniekiem. Patīkami, ka ar mūsu priekiem sanācis iepriecināt vēl kādu,» pastāstīja Ivars Koloda. Attēlā fiksēts ziemas prieku baudīšanas brīdis Vandzenes pagasta Baltajā kāpā, kur ģimene mēdz atpūsties dažādos gadalaikos. Piemēram, pavasarī tur varot baudīt medņu un rubeņu riesta dziesmas. Savukārt šajā ziemā, kad pēc ilga laika sasnidzis tik daudz sniega, grēks bijis to neizmantot un pa kādai reizei nenošļūkt. Fotogrāfijā fiksēts mirklis, kad bļodā no kāpas šļūc Ivara sieva Agita ar mazmeitiņu Stellu, bet enerģiski asistē dēls Kārlis un ģimenes mīlulis, suņupuika Gabo, kurš tāpat esot izbaudījis auksto ziemu un dziļo sniegu.

Ivars atzīst, ka viņu ģimenei šāda ziema tiešām patīk: «Es pat būtu gribējis, lai tā ziema vēl kādu laiku noturas, jo sen tāda nebija piedzīvota. Var jau būt, ka kādam nepatīk, bet mums tiešām tā patika. Šļūcām no kalna ar visu ko un priecājāmies kā bērni. Mazbērniem bija liels prieks arī par to, ja opis kādu reizi iegāzās ar muti sniegā. Neesam lieli slēpotāji, bet ir sanācis arī laisties no kalna, un patīk pavērot, kā to dara īsti lietpratēji. Vispār bija labi, ka šajā laikā varēja mežā tā izstaigāties, izvēdināt galvu un ieelpot svaigu gaisu.»

Ivars neuzskata savi par fotogrāfu, bet piefiksēt kādus interesantus mirkļus un notikumus viņam patīkot. Tā sanāca arī safotografēt ģimenes ziemas izklaides Baltajā kāpā, un, izmantojot iespēju, ar tām iepazīstināta arī plašāka publika. «Ventspilī regulāri ierodos darba jautājumos, tāpat regulāri lasu jūsu avīzi un ziņu portālu. Man arī kopumā pilsēta patīk, braucu uz to ne tikai strādāt. Piemēram, mēdzam arī vienkārši aizbraukt pastaigāt gar jūru,» atklāj Ivars.

Visas iesūtītās fotogrāfijas var apskatīt ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    tiešām suns 17.03.2021, 15:46:55

    man izraisījāt tikai ļoti pozitīvas emocijas,kaut arī es jūsmoju par vasaru.suns dikti patīk.jums skaista ģimene.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: