Lai uzlabotu Ventspils pilsētas ielu infrastruktūru, pašvaldības iestāde "Komunālā pārvalde" ir izsludinājusi publisko būvniecības iepirkumu ''Jūras ielas brauktuves seguma virskārtas pārbūve no Ganību ielas līdz Lielai Dzirnavu ielai, Ventspilī''.

Līdzšinējais brauktuves segums Jūras ielā tika izbūvēts 1998.gadā. Lai gan asfaltbetona seguma kalpošanas laiks ir vidēji 8-12 gadi, bruģakmens segums Jūras ielā ventspilniekiem ir kalpojis jau vairāk nekā 23 gadus. Labi ieklāts un kvalitatīvs bruģakmens kalpo teju 20-30 gadus, un salīdzinoši ar asfaltbetona segumu, bruģa segumu ir krietni vienkāršāk remontēt – tos atsevišķā posmā izņem un var nomainīt pret jauniem.

Izsludinot publisko iepirkumu, Ventspils pašvaldība plāno labiekārtot Jūras ielas brauktuves segumu posmā no Ganību ielas līdz Lielai Dzirnavu ielai. Projekta ietvaros paredzēta esošā seguma demontāža, to vietā izbūvējot jaunu betona bruģakmens brauktuves segumu, kā arī uzstādīt jaunas ietves apmales un veikt esošo aku līmeņošanu seguma līmenī.

Veiksmīgi noslēdzoties būvniecības iepirkumam, Jūras ielas seguma posma pārbūves darbus paredzēts veikt jūnijā.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -1
    Pilsēta 03.03.2021, 10:32:21

    Labāk būtu saveduši kārtībā Pils un Prāmju ielas krustojumu kur gadiem (!!!) ir nesaprotams paugurs krustojuma vidu. Brauciena laikā ļoti labi var redzēt vietējos kuri zin par šo pauguru un līdz ar to samazina ātrumu un iebraucējus kuri brauc normālā ātrumā un kuriem mašīna aizlido pa gaisu un pārbauda amortizatoru izturību.

  • -3
    tiešām suns 03.03.2021, 10:53:29

    šo šausmīgo vietu kungi neredz.tā jau tur ir ļoti ilgus gadus. šeit vārda paugurs vietā derētu-tramplīns. un vispār bruģis ātri iesēžas zem riteņiem.jūras iela gan svarīga.tas mums jāsaprot. apmēram tā.

  • -5
    Spīdola 03.03.2021, 13:12:50

    Paga, tuvojas vēlēšanas. Jūras 36 ir vēlēšanu iecirknis. Ir svarīgi nogludināt ceļu uz to. Prioritātes noteiktas pareizi.

  • -2
    tiešām suns 03.03.2021, 13:55:28

    pandēmija taču .domei sevi jāžēlo. durvis ciet. tiekamies kult ūras centrā ja nebūs aizņemts ar papi na atbr ivošanas kampaņu.apmēram tā.

  • 0
    Tā nu ir 03.03.2021, 19:55:12

    Kur tad izpalika ostas promenādes brauktuves daļas remonts? Tā ir vienos kūkumos. Ventas tilta brauktuves remonts. Vieni vienīgi tramplīni, sevišķi vidusdaļā, kura ir paceļamā. Ja nemaldos, jau aizpagājušogad, superlēmēji varen sludināja savos infolīdzekļos VB, VB forumā u.c., ka jau pagājušovasar notik rekonstrukcijas darbi, bet.... līdz šodienai par to kapa klusums, ne ziņas ne miņas. Attiecībā uz Jūŗas ielas brauktuvi, tad vissliktākais tās stāvoklis ir no Brīvības ielas lidz Andreja ielas krustam. Bet.... Superlēmējiem kā vienmēr zināms labāk...

  • -1
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 05.03.2021, 10:30:41

    Labdien! Gan Ventas tiltu, gan Ostas ielu šogad tiek plānots remontēt, tomēr nevaram precīzi pateikt ne laiku, ne apjomu, jo šīs teritorijas ir Ventspils brīvostas pārziņā. Ventspils pašvaldība nevar atbildēt par Brīvostas valdījumā esošu infrastruktūras uzturēšanu. Savukārt brauktuves Pils ielu un Prāmju ielu krustojumā, kā arī Jūras ielā no Brīvības ielai līdz Aleksandra ielai ir apzinātas. Šīm ielām ir izstrādāti projekti, kas tuvākajā laikā ļaus veikt būvdarbus. Ventspils pašvaldība strādā pie finansējuma piesaistes, lai tuvākā laikā veiktu šo un citu objektu remontdarbus un pārbūves.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: