Futbola klubs Ventspils papildinājis sastāvu ar 23 gadus veco latviešu uzbrucēju Marku Kurtišu, kā arī pieredzējušo pašmāju pussargu Borisu Bogdaškinu.

Marks Kurtišs iepriekšējās trīs sezonas pavadīja Jelgavā, pērn piedaloties 18 mačos, bet profesionālo karjeru sāka dzimtās Liepājas klubā, kurā 2016. gada sezonā prata izcelties ar pieciem vārtiem. Tiesa pēdējos gados slaidais spēlētājs (182cm) tik produktīvs vairs nav bijis. Pērn viņš guva vienus vārtus, bet jāpiebilst, ka futbolists darbojies gan uzbrucēja, gan uzbrūkošā pussarga pozīcijās.

31 gadu vecais Boriss Bogdaškins karjeras laikā tāpat spēlējis Jelgavas rindās, kur pabeidza arī pagājušo sezonu, bet pirms tam viņš Virslīgā pārstāvējis Riga FC, Valmieru un Tukumu. Pussarga kontā Virslīgā ir 283 mači un 21 vārtu guvums, Latvijas kausa izcīņā viņš piedalījies 27 mačos un ar precīziem sitieniem izcēlies trīs reizes, bet 13 mači un divi vārti viņam Eiropas līgā. Bogdaškins divas reizes izcīnījis Latvijas kausu, bet vienu reizi arī kļuvis par valsts čempionu.

Jāatgādina, ka nedēļas sākumā klubs ziņoja arī par vietējā vārtsarga Vadislava Lazareva un ukraiņu pussarga Jurija Tkačuka piesaistīšanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: