''Gada atzinība sportā 2020'' balvas tiek plānotas pasniegtas deviņās nominācijās, no tām astoņu nomināciju uzvarētājus noteica Ventspils pilsētas domes Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komiteja, bet nominācijas ''Ventspilnieku simpātija sportā 2020'' uzvarētāju noteiks iedzīvotāju balsojums.

Nominācija ''Ventspilnieku simpātija sportā'' ir iedibināta kopš 2018. gada.

Par pretendentiem iedzīvotāji var nobalsot portālā ventspils.lv līdz 22.februārim. Balsot var vienu reizi 24 stundās no vienas IP adreses.

Pretendenti nominācijā ''Ventspilnieku simpātija sportā 2020'':

Arvis Sanders - Motokluba ''Rodeo'' dibinātājs un vadītājs. Aktīvi piedalās motosporta attīstības sekmēšanā Ventspilī. Sandera vadībā motokluba dalībnieki ir 12 kārtēji Latvijas čempioni motosportā komandu vērtējumā.

Andrejs Černuho - Ventspils Volejbola kluba spēlētājs un vadītājs kopš kluba dibināšanas 2009. gadā. Komanda kļuvusi  par trīskārtējiem Latvijas Nacionālās līgas čempioniem. Jūras kausa pludmales volejbolā ilggadējs organizators. Piedalās ne tikai organizatoriskā darbā, bet arī pats regulāri piedalās kā spēlētājs.

Miks Golubovičs - Hokeja kluba ''Ventspils'' direktors un treneris. Latvijas Bērnu un jaunatnes čempionātā piedalās sešas komandas. Latvijas sieviešu hokeja izlases galvenais treneris.

Matīss Graudiņš - Basketbola komandas Ventspils Augstskola galvenais treneris un sporta skolas ''Spars'' basketbola nodaļas vecākais treneris.

Anželika Šilberga - Sporta pedagogs ar vairāk nekā 30 gadu stāžu. Šobrīd Ventspils 2. pamatskolas sporta skolotāja, kas lieliski pārzina sporta metodiku, aktīvi rosina skolēnos interesi par sportu un olimpisko kustību, organizē pasākumus ar populāru sportistu iesaisti, kā arī brīvajā laikā pati ir aerobikas trenere. Katru gadu aktīvi iesaistās Olimpiskās dienas organizēšanā Ventspils pilsētā.
Izglītības pārvaldes sporta skolotāju metodiskās apvienības vadītāja

Madara Frēliha - Garo distanču skrējēja, godalgotu vietu ieguvēja 5 km, 10 km un 42,195 km distancēs, sertificēta vieglatlētikas un fitnesa trenere, un trīs bērnu mamma. Vienkāršās fizkultūras kluba ''Staldzene'' vadītāja.

Ainars Soks - Pludmales volejbola kluba ''BLOKS'' vadītājs. Aktīvi iesaistās pludmales volejbola sacensību organizēšanā Ventspilī. Pludmales volejbola stadionā regulāri notiek Latvijas pludmales volejbola čempionāta un Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionāta sacensības.

Kārlis Pauls Lasmanis - Pasaules tūres kopvērtējuma 3x3 basketbolā uzvarētājs. Pasaules tūres posmu uzvarētājs Saūda Arābijā un Ungārijā. Pasaules 3x3 reitingā šobrīd ieņem 5. vietu. Gatavojas 2021. gada Tokijas Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram.

Māris Priedēns - Ventspils Triatlona kluba vadītājs. Katru gadu Būšnieku ezera apkārtnē organizē Latvijas čempionātu triatlonā, kā arī triatlona treniņus interesentiem. Seškārtējs Ironman distances (3,8 kilometri peldēšana, 180 kilometri velobraukšana un 42 kilometri skriešana) dalībnieks.

Normunds Pūpols - Bijušais vieglatlēts, kurš sasniedzis augstus rezultātus augstlēkšanā. Viņa personīgais rekords ir 2,28m., piedalījies divos Eiropas čempionātos. Šobrīd darbojas, ka vieglatlētikas un vispārējās fiziskās sagatavotības treneris.

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai ''Gada atzinība sportā 2020'' pasniegšanas ceremonija šobrīd klātienē notikt nevar, bet tiek strādāts pie radošiem risinājumiem pasākuma norisei, par kura datumu un laiku sabiedrība tiks informēta.

Lasi vēl

Komentāri (9)

  • -4
    Angriff 17.02.2021, 12:13:47

    Nevajag tos kumēdiņus.Kas apbalvos,tie lai arī paši nosaka,kam kas pienākas.
    Tas "tautas" balsojums ir priekš izrādīšanās.
    Redz,kā pērn izgāja - esot atraduši it kā mākslīgi ģenerētas balsis un rezultātā uzvarētājs mainījās.Kas var garantēt,ka šogad nebūs tāpat?
    Lai tad papriekšu uzstellē programmatūru,kura neļauj balsot biežāk,nekā atļauts.

  • -14
    keda 17.02.2021, 13:03:50

    Nevajag pašiem ar šmuguļiem nodarboties, tad neradīsies kaut kādi neizskaidrojami rezultāti!

  • 0
    Kaudzītes brālis 17.02.2021, 16:17:55

    kedai
    Apžēliņ,pastāv taču programmas,kas liedz balsot robotam,vai grūti tādu uzstādīt?
    http://captcha.net/

  • -5
    Kristiāna 18.02.2021, 14:45:41

    Var būt sportistiem un sporta klubiem vajadzētu būt godprātīgiem un neizcelties ar IT zināšanām, lai tiktu pie balvas!? Bija diez gan skaidri redzams, ka atsevišķi indivīdi pacentušies, jo pēkšņi pāris stundu laikā dažiem tas balsojums krietni pieauga.

  • -2
    LV 17.02.2021, 12:30:49

    Kāds GIŅKO? Kāds ATLANTS?
    TĀDĀM NAV JĀBŪT SARAKSTĀ!
    Giņko sūta vēstules pašvaldībām, lai nefinansē latviešu sportistus. Un sportisti nevar aizbraukt uz sacensībām.
    Diskvalifikāce un neļauj piedalīties sacensībās.
    Giņko - Krievu biedrības valdēs loceklis, pielieto sankcijas pret Latvijas sportistiem, pret Latvijas pilsoņiem.
    Iespējams, tādā veidā Giņko neļauj piedalīties stiprākiem sportistiem, kuriem rezultāts ir lielāks nekā viņam pašam.
    Ceru, kā Ventspils dome neatbalstīs tādus cilvēkus.
    Lūgums, pret Giņko pielietot tādus pašus metodus, ka viņš pielieto pret Latvijas sportistiem, NEFINANSĒT!!!

  • -1
    keda 17.02.2021, 13:02:58

    Graudiņš!

  • -1
    ayk 17.02.2021, 17:33:27

    Tieši tā.

  • -1
    .Barons.. 19.02.2021, 10:49:54

    To viss balsošan ir Falš,le zinat.
    Ko bus Komitej/Komisij gribet,to bus būt pa Ventspiniek Simpātij.Punktum.

  • -6
    Kristiāna 19.02.2021, 14:23:33

    Nezinu, cik ar draugiem runāts, kas par ko nobalsojis, vai vismaz puslīdz zina izvirzītos sportistus, tad tas, kas parasti ir tāds zināmākais no tiem, tas arī saņem to balvu, jo ārpus sportistu aprindām, parastais pilsētnieks jau visus tos vārdus nezina. Es domāju, ka tie, kas ir tādi mazāk pazīstami mēģina izmatot to balsojumu krāpjoties, lai kļūtu" populāri".

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: