Sestdien, 13. februārī, BK "Ventspils" dosies uz Valmieru, lai aizvadītu Pafbet Latvijas Igaunijas basketbola līgas spēli pret vietējo Valmiera Glass/ViA komandu. Ventspilnieki ar valmieriešiem tiksies divas spēles pēc kārtas, jo jau 17. februārī vēl viena spēle Olimpiskajā centrā "Ventspils".

Šobrīd Pafbet Latvijas Igaunijas līgā notiek tās spēles, kuras ir iespējams organizēt, jo COVID 19 infekcijas izplatības dēļ kādai no komandām ir jādodas pašizolācijā, un spēles tiek pārceltas. Arī Ventspils komanda ir bijusi pašizolācijā, tāpat kā Valmieras komanda. Tagad abas komandas ir gatavas izspēlēt divas spēles, kuras bija palikušas neizspēlētas.

Iepriekš abas komandas tikās 24. oktobrī, kur Ventspils komanda svinēja drošu uzvaru ar rezultātu 113:90, bet 5. decembra spēle jau izvērtās saspringtāka, kur ventspilnieki uzvaru nokārtoja tikai pašā spēles galotnē ar rezultātu 70:65.

Šobrīd "Ventspils" komanda ar 11 uzvarām un četriem zaudējumiem ierindojusies turnīra tabulas 2. vietā, savukārt valmierieši ar divām uzvarām un 13. zaudējumiem iekārtojušies 5. vietā.

Spēles sākums 13. februārī paredzēts 17, to tiešraidē translēs Best4Sport TV kanālā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: