Gada pēdējā dienā, ventspilnieki tradicionāli pulcējās uz Vecgada skrējienu, kurš šobrīd valstī noteikto ierobežojumu dēļ šogad nenotiks, tāpēc visi tiek aicināti no 22 līdz 31. decembra plkst. 14 individuāli vai vienas mājsaimniecības ietvaros būt fiziski aktīviem un iepazīt Ventspils svētku egles skrienot vai soļojot un tikt pie pārsteiguma balvām.

Noteikumi pavisam vienkārši jāizvēlas viena no divām distancēm.

Lielais maršruts - septiņas egles un septiņi kilometri (Olimpiskais centrs ''Ventspils'', Rātslaukums, Tirgus laukums, Ventspils pilsētas dome, Bērnu pilsētiņa, Slēpošanas kalns ''Lemberga hūte'' un Lielais laukums).

Mazais maršruts - piecas egles un četri kilometri (Olimpiskais centrs ''Ventspils'', Rātslaukums, Tirgus laukums, Ventspils pilsētas dome un Lielais laukums).

Distances laikā jānofotografē, jūsuprāt, krāšņākā egle vai jānofotgrāfējas pie tās pašiem un kopā ar attēlu no sporta aplikāciju lietotnēm (Endomondo, Strava, Suunto, pulsometrs u.tml.) jāsūta organizatoriem e-pastā: karlis.gubats@ventspils.lv vai WhatsApp ziņā: 26490802.

Dalībnieki tiek aicināti arī dalīties sociālajos tīklos – Facebook, Instagram, lietojot tēmturi #Iepazīstisvētkuegles.

Organizatori katram no dalībniekiem elektroniski nosūtīs apstiprinājumu par piedalīšanos balvu izlozē, kura notiks attālināti un balvu saņēmēji tiks informēti individuāli.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Angriff 21.12.2020, 14:55:54

    Pārventas egles piemirstas!

  • -10
    Sporta pārvalde 21.12.2020, 16:50:40

    Iepazīsti Ventspils svētku egles pasākumā ir piedāvātas 4km un 7km distances un norādītajās kartēs nav iekļautas Ventas labā krasta egles, jo tas ievērojami pagarina kopējo distanci pat līdz 12km, kas lielai daļa dalībnieku un ģimenēm ar mazākiem bērniem nav pa spēkam.
    Lūdzam Jūs individuāli apmeklēt Ventas labā krasta egles un individuāli vai kopā ar ģimeni izvēlēties kādu no šobrīd piedāvātajiem variantiem un piedalīties pārsteigumu balvu izlozē.
    Priecāsimies par Ventspils krāšņajām eglēm kopā!

  • -3
    .Barons.. 21.12.2020, 16:29:02

    Es bus obligāt ņemt Dalib,le zinat.Tig to Bild but gribet sūtit pa Latvij Past.Tamdēļ,ka no man Foto-aparat "Leica-2" varet uzkoppet tig no filmiņ uz Fotopapīr.Un es bus nobildet vel vien Egl-kōk,iekš man Muiž,to bus būt vissmukkak.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: