Sporta hallē ''Pārventa'' notika ikgadējais volejbola turnīrs ''Ventspils kauss 2020''. Turnīrā piedalījās trīs Nacionālās līgas komandas VK Ventspils, SK Talsi un OC Limbaži/MSĢ.

Tradicionālajā pirms sezonas pārbaudes turnīrā komandas izspēlēja viena apļa turnīru.
Pirmajā spēlē VK Ventspils spēlētāji cīnījās ar SK Talsi komandu. Spēles pirmo setu veiksmīgāk iesāka Talsu komanda, ātri izvirzoties vadībā ar četru punktu pārsvaru. Tomēr līdz pirmā seta beigām VK Ventspils bija izdevies jau noķert pretiniekus un spēles galotnē izcīnīt uzvaru.

Otrajā setā talsinieki atbildēja ar uzvaru, izlīdzinot spēles rezultātu 1:1. Turpinājumā komandas iesaistīja arī citus spēlētājus un šajā laikā VK Ventspils vīri bija pārāki izcīnot divas pārliecinošas uzvaras trešajā un ceturtajā spēles setā, kas deva panākumu visā mačā ar rezultātu 3:1.

Otrajā spēlē ventspilnieki tikās ar OC Limbaži/MSĢ komandu, kurā ar rezultātu 3:0 ventspilnieki izcīnīja uzvaru, tādā veidā nodrošinot pirmo vietu Ventspils kausa izcīņā.
Dienas noslēdzošajā spēlē par otro vietu cīnījās SK Talsi un OC Limbaži/MSĢ komandas.

Aizraujošā spēlē ar garām un skaistām izspēlēm uzvaru guva jaunie volejbolisti no OC Limbaži/MSĢ komandas ar rezultātu 3:1.

Labākie spēlētāji: Rolands Ozoliņš (VK Ventspils), Marsels-Mārcis Jonass (OC Limbaži/MSĢ) un Toms Kalniņš (SK Talsi).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: