Ceturtdien, 1. oktobrī plkst. 19 pirmo mājas spēli Ramirent Nacionālajā basketbola līgā (iepriekš Latvijas Basketbola līgas 2. divīzija) aizvadīs Ventspils Augstskola/Spars komanda, kas tiksies ar Rīga/DSN komandu. 

Ramirent Nacionālajā basketbola līgā šogad startēs 22 komandas, kuras sadalītas divos reģionos.  Ventspils Augstskola/Spars arī šajā sezonā spēlēs Rietumu reģionā, kur pretiniekos būs tādas komandas kā BK Jelgava, BK Saldus/Sporta skola, BK Liepāja/LSSS, Rīga/DSN, Bauska, BS Tukums/TSS, RSU, RTU, BK Ķekava un Kandava/Anzāģe.

Ventspils Augstskola/Spars komandas sastāvs šajā sezonā Edgars Borherts, Rūdolfs Čalstiņš, Ričards Cars, Ralfs Ērkšķis, Salvis Garančs, Reinis Krūmiņš, Ralfs Lācis, Dāvis Ozers, Deniss Punkstiņš, Ričards Ruņģis, Toms Salnājs, Alekss Skripka, Kristiāns Šulcs, Ričards Taukačs, Armands Tervits, Adrians Visockis-Rubenis, komandā kā spēlētāji pieaicināti arī sporta skolas ''Spars'' treneri Roberts Prūsis, Agris Stankevics un Jānis Zemels.
Komandas galvenais treneris arī šajā sezonā būs Matīss Graudiņš, bet par fizisko sagatavotību rūpēsies Edgars Seredjuks.  

Ventspils Augstskola/Spars nākamās spēles notiks 13. oktobrī plkst. 19 pret RTU un 22. oktobrī plkst. 19 pret Bausku.

Ieeja uz spēlēm ir bez maksas. Līdzjutējiem būs atvērtas E, F, G un H skatītāju tribīnes, kurā ieeja paredzēta tikai pa 3.stāva ieejas durvīm. Aizliegts pārvietoties pa 1. stāva koridoru, kā arī sēdēt visu sektoru 1. un 2. rindā personām, kuras nav spēles apkalpojošais personāls. Līdzjutēji tiek aicināti ievērot distancēšanos gan skatītāju tribīnēs, gan arī foajē.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    ayk 01.10.2020, 11:17:54

    O, šis gan būs jāiet paskatīties.

  • 0
    keda 01.10.2020, 14:35:35

    gan šis, gan bkv :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: