Latvijas futbola komandu "Ventspils" turpmāk vairs nepārstāvēs gruzīns Guga Palvandišvili, kurš spēlēja pussarga pozīcijā, paziņoja Kurzemes komanda.

Gruzijas futbolists pirms aiziešanas no komandas ar veltīja pateicības vārdus faniem un saviem bijušajiem komandas biedriem.

"Draugi, visiem, kuriem nav vienaldzīga "Ventspils", tieši pie jums es vēršos un, ticiet, runāt man patreiz ir ļoti smagi. Esmu gruzīns - emocionāls cilvēks -, tāpēc noturēties man ir grūti," atvadu uzrunu iesāk spēlētājs. "Gribu teikt, ka atstāju "Ventspils", un šis lēmums man nāca neticami smagi. Laikam viens no pašiem smagākajiem lēmumiem dzīvē."

Uzrunas turpinājumā Palvandišvili arī pauž pateicību kluba prezidentam Adalanam Šišhanovam, norādot, ka starp abiem bijusi cieša saikne. Tā bijusi, kas vairāk par vienkārši "spēlētājs - prezidents".

Sportists skaidroja, ka starp viņu un prezidentu sarunas par naudu nekad nav bijusi prioritāte. Arī šis lēmums - pamest komandu - nekādi neesot saistīts ar finansēm. Futbolistam neesot bijusi cita izvēle, kā vien pamest komandu.

"Pasvītroju, ka, atstājot "Ventspili", es atstāju ģimeni. Tieši tādas jūtas manī ir tagad, tādēļ man ir ļoti sāpīgi. Nekad agrāk manā karjerā nav bijusi komanda, kurā jūtos kā mājās, bet "Ventspils" tāda bija," uzsver gruzīns. "Es varētu aiziet bez vārdiem, klusējot, bet speciāli palūdzu izteikties, lai publiski izteiktu savu attieksmi pret klubu, kas vienmēr paliks manā sirdī."

Palvandišvili Kurzemes klubam pievienojās pagājušajā vasarā un kopš tā laika kopumā laukumā devies 26 mačos, taču ar vārtu guvumiem neizcēlās.

Nākamo spēli ventspilnieki aizvadīs 12. septembrī, kad tiksies ar čempionvienību "Riga", bet piecas dienas vēlāk savā laukumā jau aizvadīs UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas dueli ar Norvēģijas komandu "Rosenborg".

Pēc 17 spēļu kārtām "Ventspils" ar 26 punktiem "Optibet" virslīgā ieņem ceturto vietu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    еs 07.09.2020, 14:14:08

    ''Es varētu aiziet bez vārdiem, klusējot''

    Daudzi tā arī aizgāja (gan pirms 15 gadiem, gan nesen).

  • 0
    Latvija pāri visām! 07.09.2020, 15:39:45

    Gruzīns emocionāls cilvēks, nevar aiziet pa angļu modei, neatvadoties.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: