Gatavojoties Latvijas atklātā čempionāta pirmajam posmam, kas jau šīs nedēļas nogalē norisināsies Alojas jaunizveidotajā mototrasē, Ventspils motokluba RODEO sportisti aizvadījuši pārbaudes sacensības piedaloties Igaunijas čempionātā un Lietuvas čempionātos, kā arī Latvijas Junioru un amatieru čempionātos.

Visspilgtāk par sevi Igaunijā atgādināja Toms Macuks, kurš Pērnavā uzvarēja tradicionālajā Superbraucienā ''Parnu King 2020'', kas norisinājās Igaunijas čempionāta ietvaros.

Kristers Drevinskis, kurš atgriezās pēc smagas traumas un trīs mēnešu pauzes, Lietuvas čempionātā Rokiškos azartiskā cīņā izbrauca 2. vietu MX1 klasē.

Prits Ratseps piedalījies Igaunijas čempionāta divos posmos un Kandavas Superkrosā, kuros MX2 klasē izcīnīja 2. vietu. 85cc klasē Martins Platkevičs Latvijas Junioru čempionātā, šobrīd pēc aizvadītiem trīs posmiem ierindojās 5. vietā.

Dāvids Rjabovs un Ansis Anševics Latvijas Nacionālā kausa posmā Stendē izcīnīja attiecīgi 2. un 3. vietu MX14 klasē.

Aizvadītajās brīvdienās Ķegumā Dāvids Rjabovs un Arvis Sanders kopvērtējumā ierindojās 3. vietā savās vecuma grupās.

''Varam drosmīgi teikt, ka pirms sezonas galvenājām atklāšanas sacensībām, kurās tiks vērtētas arī Latvijas klubu čempionāta ieskaites, Rodeo sportisti ir gatavi pieņemt 2020. gada sezonas izaicinājumus, kuri Covid-19 pandēmijas ierobežojušo apstākļu dēļ bija aizkavējušies,'' saka motokluba Rodeo dibinātājs un vadītājs Arvis Sanders.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Rimich 30.07.2020, 20:30:11

    Veiksmi Komandai un Vīriem Latvijas čempionāta posmā Alojā!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: