Šīs nedēļas nogalē, 25. un 26. jūlijā, Piedzīvojumu parkā notiks starptautiskais petankas turnīrs ''Ventspils 2020'' - nozīmīgākās sezonas sacensības petankā Ventspilī notiks jau vienpadsmito reizi.

Desmit gadus Ventspils kērlinga kluba petankas sekcija rīkoja divu dienu starptautiskas sacensības tikai trijnieku komandām (tripletiem), šogad vienpadsmitajā turnīrā paredzēts sākt jaunu sacensību formātu - trijnieku sacensības notiks sestdien, bet svētdien dalībnieki sacentīsies dubultspēlēs.

Dalību turnīrā apstiprinājušas 14 trijnieku un 21 dubultspēļu komanda ar spēlētājiem no trīs valstīm - Francijas, Lietuvas un Latvijas.

Mājiniekus - Ventspils kērlinga klubu pārstāvēs divas trijnieku un četras divnieku komandas, bet vairāki kluba spēlētāji ir iesaistījušies jauktās komandās gan trijnieku sacensībās, gan dubultspēlēs.

Abas dienas spēles sāksies plkst.10.10, un abās disciplīnās tiks izspēlētas četras spēļu kārtas pēc Šveices sistēmas, kam sekos finālturnīrs, kurā par Ventspils kausiem cīnīsies astoņas labākās komandas.

Interesenti, ievērojot drošības noteikumus, bez maksas var vērot turnīra spēles Ventspils Piedzīvojumu parkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: